Oppdaget milliongevinsten da han sjekket kontofonen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Norsk Tipping har endelig fått tak i Vestby-mannen i 50-årene som uvitende ble Lotto-millionær lørdag.

DEL

VESTBY: Norsk Tipping har siden lørdag forsøkt å få tak i personen som vant litt over fire millioner på Joker samme dag. Mandag ettermiddag har de omsider fått snakket med en glad vinner fra Vestby. Det skriver Vestby Avis.

Hvordan fant han ut at han hadde vunnet?

Jo, det var ved å sjekke nettbanken, skriver Norsk Tipping.

Hørte flere ganger på kontofonen

- Moren min hadde hørt på radioen på søndag at det var en mann fra Vestby som hadde vunnet og at de lette etter ham, så moren min hadde håpet at det var meg, og så var det meg, sier han og ler.

- Jeg oppdaget det selv i nettbanken. Jeg hørte på kontofonen tre ganger, og siste gangen måtte jo sette kontofonen på høyttaler så fruen hørte det også, sier han og ler og forteller at det blir feiring og selskap.

- Det blir nok noe moro, både litt familieselskap og moro, og jeg og fruen spretter nok en champagnekork i kveld, sier han glad.

Mandagen ble ellers en tøff påkjenning frem til han fikk bekreftelsen fra Norsk Tipping.

-  Åh fy f**n! Det er fint å få bekreftet dette, for dette har vært noen harde timer. Jeg har hoppet og jeg har danset, og uroet meg. Nå når jeg har fått det bekreftet og det var godt, sier Jokermillionæren fra Vestby på telefon til Norsk Tipping.

- Jeg spiller litt da jeg synes jeg har råd. Da spiller jeg Lotto, VikingLotto og Joker. Jeg leverer for en hundrelapp i uka cirka, men har aldri vunnet noen stort tidligere, sier mannen fra Vestby, som på lørdag fleipet med at han følte på seg at det ville bli gevinst.

- Jeg sa til kona at "nå klør i høyreneven, og at nå kom jeg til å bli millionær.

- Ja, det tror jeg på, var konas lakoniske kommentar, men det skulle vise seg å være sant.

Narvesen

Spillet ble levert hos Narvesen på Vestby Storsenter.

- Han har vært veldig heldig. Vi fikk jo ikke tak i vinneren før trekningen, så maskinen gjorde alle valgene. Det skulle vise seg at maskinen valgte riktig hver gang, sier trekningsredaktør Pernille Storholm Skaret til Vestby Avis.

Artikkeltags