Gå til sidens hovedinnhold

Trygve fra Ski skal drive ekstremsport på TV

Artikkelen er over 4 år gammel

De er gærne som konkurrerer i ekstremsport. Påskeaften får du første dose med Trygve fra Ski og de andre på NRK Super.

SKI: Da er det premiere på den nye TV-serien En for alle. Ungdommer fra hele landet konkurrerer i forskjellige øvelser som kunne ha skremt vannet av mange av oss andre.

– Serien ble innspilt på Voss i løpet av to uker i august. Ni 14-åringer konkurrerte i syv ekstremsporter. Etter femte episode begynner folk å ryke ut. Til slutt står det igjen to i finalen og én vinner, sier Trygve Vinorum Bennetsen fra Ski.

De åtte episodene av En for alle blir sendt hver lørdag. Truls Pedersen er programleder. Han har blant annet vært programleder for en liknende serie på NRK Super, Best i mest.

Prøve noe nytt

Niendeklassingen startet påsken på kickoffsamling med de andre deltakerne. Og ja, det er ganske annerledes å se seg selv på TV.

– Jeg høres helt annerledes ut, sier Trygve.

I programmet er det lag på tre og tre deltakere. For hver ekstremsport var det nye lag.

– Det var to konkurranser pr. ekstremsport; teknikk og taktikk. Og så skulle man samle inn poeng til laget. Vi hadde mange GoPro-kameraer, så det blir kult å se på, forteller han.

Prøve noe nytt

– Det var blant annet kajakk, downhill, longboard, rafting, vindtunnel og slalåm. Jeg hadde aldri prøvd noen av disse sportene før. Jeg går på fotball til vanlig, men det er jo ikke noen ekstremsport, sier Trygve med et glimt i øyet.

– Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Jeg liker å møte nye folk, sier han om hvorfor han meldte seg på til programmet.

Skummelt med kajakk

Det var moro, men noen øvelser var skumlere enn andre.

– Jeg synes longboard var veldig gøy, skateboard ned en bakke. Det skumleste var kajakk. Da begynte jeg å grine! Det var skummelt, sier han.

Trygve får dobbel dose TV-opptredener i påsken.

– Første påskedag skal jeg være med i Påskemorgen som sendes direkte fra Tromsø. Jeg har aldri vært så langt nord før. Det blir gøy, sier han.

Kommentarer til denne saken