Gå til sidens hovedinnhold

Ny arrangementskalender i ØB

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra i dag finner du en ny og mer omfattende kulturkalender på ØB.no, når vi nå inngår et samarbeid med Visit Follo.

FOLLO: Den gamle arrangementskalenderen i Østlandets Blad har gått over i historien. Nå inngår avisen samarbeid med Visit Follo om en utvidet arrangementskalender på ØB.no.

Sjekk den ut her.

– Dette tror vi blir en bedre løsning for våre lesere, med en tydeligere oversikt over arrangementer i hele Follo Lurer du på hva du skal finne på med familien en helg, er det her du skal finne de gode tipsene, og kanskje en og annen overraskelse, sier ansvarlig redaktør i Østlandets Blad, Martin Gray.

Den tidligere kalenderløsningen i ØB var en eksternt basert tjeneste, der den tekniske plattformen den var bygget på, er nå nedlagt. Det har gjort at Amedia-avisene nå har måttet se seg om etter andre løsninger.

Hva skjer-kalenderen er en ren digital kalender. Du får enkel tilgang til den via ØB.no, og der kan du også legge inn ditt kulturarrangement. En redaksjon i Akershus Reiselivsråd kvalitetssikrer innholdet, og legger det inn i kalenderbasen, som man også kan nå fra Amta og Ås Avis.

Det går for øvrig ikke å sende inn arrangementer via mail. Alle typer arrangementer må legges inn via våre nettsider, men det er en enkel prosedyre, så trykk deg inn og legg inn.

To kalendere

Hva skjer-oversikten i samarbeid med Visit Follo er kun digital, og har kulturarrangementer og opplevelser som kriterier for oppføring. Medlemsmøter i lag og foreninger, og religiøse møter, kommer ikke med der.

– Vi har sett behovet for å nå foreningslivet på en bedre måte, og har opprettet en egen løsning for de store og små møtene i lag og foreninger. Der kan man legge inn arrangementene sine, så kommer de på trykk i papiravisen, forklarer redaktøren.

– Vi har fått kritikk for at vi ikke har hatt en bred nok oversikt i papiravisen, og det gjør vi noe med nå. Så håper vi at foreninger og arrangører i Follo ser verdien i at lokalavisen også er en lokal oppslagstavle, og bruker de tjenestene vi legger til rette for, sier Gray.


Kommentarer til denne saken