Ny brannutrykning til Drøbak-bolig

Nødetatene rykket ut etter melding om en ny brann i Kleivaveien i Drøbak natt til søndag.

DEL

DRØBAK: Klokken 02.23 natt til søndag fikk politiet melding om full fyr i enebolig i Kleiva i Drøbak. Det var ikke meldt om personer i huset og spredningsfaren var ukjent. Nødetatene rykket ut. Klokken 03.02 melder Politiet i Øst at det ikke er åpne flammer, men kraftig røykutvikling, og at brannvesenet har søkt gjennom huset uten å finne noen personer.

Klokken 03.39 melder Øst 110-sentral at brannen er slukket.

Operasjonsleder Ronny Årstein i Øst Politidistrikt bekrefter overfor Østlandets Blad at det er snakk om samme bolig hvor det var brannutrykning lørdag. Han sier videre at det ikke har vært en ordentlig brann. Arnestedet er det samme som lørdag, hvor man antok at det var en sigarett som var årsak til brannen.

LES OGSÅ: Tror sigarettsneip startet brann i hytteområde i Drøbak

Varmen denne gangen har oppstått på samme sted, men Årstein understreker at det er snakk om en ny brann.

Det var en person tilstede, men operasjonslederen kjenner ikke til om han var inne i huset da nødetatene kom frem, eller om han hadde kommet seg ut ved egen hjelp.

- Han ble tatt hånd om av ambulansen. Han virket oppegående og fin, men vi vet ikke om han har fått med seg røyk, sier Årstein, som forteller at beboeren er tatt med til sykehus for sjekk.

Boligen ligger i et hytteområde i Drøbak.

Artikkeltags