Ny episode! I skiskyting er det vesentlig å sikte med riktig øye

PÅSKEGODT: Tungvekterne Magnus Gulliksen og Knut Stenseth serverer mye påskesnadder i vår ferske sports-podkast. Hør episode fire nå!

PÅSKEGODT: Tungvekterne Magnus Gulliksen og Knut Stenseth serverer mye påskesnadder i vår ferske sports-podkast. Hør episode fire nå!

I denne utgaven av Tungvekterne tar vi for oss de elendige lysforholdene på Ås stadion, og den like elendige seriestarten til Follo FK. Vi ser også på Skis gull i Lerøy-serien, og mangelen på Ski-spillere på All Star-laget. Vi kommer også med en gladmelding til håndballfolket på Siggerud. Vi svipper en tur innom brytesporten, samt kommer med et par flotte selvopplevde skihistorier. Til slutt gir vi deg den 11. fjellvettregelen.

DEL

SKI: I denne påskeepisoden av Tungvekterne kommer vi innom et par sterke selvopplevde skihistorier. Vi undrer oss også over uttaket av All Star-laget i Lerøyserien. Og hvorfor er lyset på Ski stadion like dårlig som seriestarten til Follo FK. Followers får også fortjent ros!

Vi kommer også innom en rekke andre temaer.

LYTT HER: Her kommer til du vår lytteside på Spotify - se også flere plattformer lengre ned i saken

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast og Anchor.

Velg din favorittplattform ved å klikke på lenkene.


Artikkeltags