Gå til sidens hovedinnhold

Nye fjes i Østlandets Blad - Marthe (24) og Vibeke (29) er ØBs nye frontsjefer

Nyåret starter med nye fjes også i lokalavisen. Østlandets Blad ønsker velkommen til Marthe og Vibeke, som er nye i staben vår.

NORDRE FOLLO: Østlandets Blad er i kraftig vekst, og når stadig nye høyder. Både lesertallene og abonnementsmassen har økt de siste årene, og nå er det to nye fjes som skal være med på å løfte ØB til nye høyder.

Det er derfor en stor glede for oss å ønske velkommen til Marthe Laurendz Jensen (24) og Vibeke Johannessen (29), som fra nyåret er Østlandets Blads nye frontsjefer.

- Jeg er utrolig glad for at vi har fått med oss Marthe og Vibeke på laget. De blir helt sentrale i arbeidet med å sikre ØB videre vekst. Det er to veldig kompetente og talentfulle journalister som kommer til å sette sitt preg på ØB hver dag, sier ansvarlig redaktør Martin Gray.

Trio

På bildet blir de to nye frontsjefene ønsket velkommen av frontsjefkollega Birgitte Henriksen. Sammen skal de tre styre menyen du møter hver dag på ØB.no, og dekke store og små saker i lokalmiljøet.

Du skal ikke se bort fra at du vil treffe på disse to, i tillegg til fjesene du er vant til å møte, når du treffer Østlandets Blad fremover.

Les også

ØB øker – igjen

Les også

ØB fortsetter å vokse

Les også

Opplagsvekst for ØB

Kommentarer til denne saken