I helgen vil det støye igjen

VIL BRÅKE: I helgene skal anleggsarbeiderne gjennomføre støyende jobbing rundt Nordbyveien bro i nærmere 35 timer sammenhengende. FOTO: Jernbaneverket

VIL BRÅKE: I helgene skal anleggsarbeiderne gjennomføre støyende jobbing rundt Nordbyveien bro i nærmere 35 timer sammenhengende. FOTO: Jernbaneverket

Artikkelen er over 3 år gammel

I helgen vil Jernbaneverket og entreprenøren OHL utføre bygg- og anleggsaktiviteter som vil medføre støy for befolkningen i Ski.

DEL

SKI: Strekningen Oslo S – Ski vil bli helt stengt for togtrafikk uansett om streiken fortsetter eller ikke lørdag og deler av søndag. Jernbaneverket opplyser i en pressemelding at arbeidene vil starte lørdag klokken 02.00 på natten og avsluttes søndag 12.45 på ettermiddagen.

Det er et omfattende arbeide som skal gjennomføres i helgen. Det skal igjen spuntes i området. Det har det vært rolig på i noen uker nå.

River brofundament

Spuntingen vil skje rundt Nordbyveien bro. Her skal også det vestre brofundamentet rives.

I Ski-morenen skal det gjøres ulike grunnarbeider. I området mellom Kapell- dammen og Nordbyveien bro skal det skje forankring av spunt, boring og utgraving av spunt.

LES OGSÅ:

Trapper opp arbeidet med ny jernbanestasjon i Ski under streiken

Fredag starter rivingen på stasjonsområdet i Ski

Statsbudsjettet: Follobanen fortsatt på skinner

Til helgen blir det nok en gang togstans og masse støy i Ski 

På dagstrekningen skal Endsjø bro løftes vekk og det skal arbeides med å rive brofundamentene på Endsjø bro og Roås bro. Her vil det også jobbes med flytting og fornying av Østfoldbanen og det skal graves ved jernbane- sporet nord for Roås gård.

Vil fortsette

I varselet som er sendt av kommunikasjonsrådgiver og nabokontakt Jacob Kielland Haug kommer det frem at anleggsvirksomheten vil fortsette med støyende arbeid i oktober og november. Det arbeidet som skal gjøres skal i hovedsak skje på dagtid.

  • I Ski-morenen og ved Ski stasjon skal de spuntes i tidsrommet 07.00-19.00 på hverdager.
  • I Ski-morenen og ved Nordbyveien bro skal det forankres spunt på hverdager og på lørdager i tidspunktet 07.00 til 19.00.
  • Ved Ski stasjon skal det utføres ulike grunnarbeider på hverdager og kveldstid i tidsrommet 07.00-23.00
  • På dagstrekningen vil knuseverket være i drift fra 07.00 til 19.00 på hverdager.
  • Sprengningsarbeider mellom Roås og Endsjø fortsetter videre utover høsten.

LES OGSÅ:

Varsler buss for tog og mere bråk

Jernbaneverket ser på støyproblemet på Østre linje

Støyende arbeider går på helsa løs for familie i Kirkeveien i Ski 

De som har vandret på Ski stasjon i starten av uken har også registrert at rivnings- arbeidene har startet her. Sykkelboden og sykkelskuret er nå jevnet med jorden.

Artikkeltags