Ås-mann tiltalt for å ha truet med å skyte og klippe fingrene av en annen

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

ÅS/OSLO: Onsdag og torsdag må en 31 år gammel mann fra Ås møte i Oslo tingrett. Han er tiltalt for å ha slått en annen mann gjentatte ganger med en pistol. Han skal også ha truet med å skyte ham og klippe av ham fingrene.

– Jeg skal klippe av deg fingrene, skal Ås-mannen ha uttalt samtidig som han rettet en tang mot en annen mann på en adresse i Oslo en lørdag kveld i november i fjor.

Deretter rettet 31-åringen en pistol mot hodet på mannen og truet med å skyte ham, ifølge tiltalen.

Deretter skal han ha slått vedkommende gjentatte ganger i ansiktet, både med knyttneven og med pistolen. Han skal også ha presset en kulepenn mot ansiktet hans slik at den andre mannen fikk et kutt over øyenbrynet som måtte sys med fem sting.

Les også: 18-åring fra Ski har anket dom for voldtekt av 15 år gammel jente på hotellrom i Oslo

Tiltalt for å prøve å stikke kniv i halsen på en mann i Elverum

Ås-mannen er også tiltalt for å forsøke å skade en mann i Elverum i februar i år. Ifølge tiltalen skal han ha slått den andre mannen i hodet med skaftet på en kniv.

Da han forsøkte å stikke vedkommende i halsen med den samme kniven, klarte den andre mannen å avverge angrepet ved å dytte kniven unna med hendene sine, fremgår det av tiltalen som statsadvokaten i Oslo har tatt ut.

I tillegg til tiltalen om vold og forsøk på vold er mannen tiltalt for oppbevaring av hasj og tabletter, for å ha gått rundt i Oslo med en kopi av en pistol som så ut som et ekte skytevåpen, og for å ha brutt forbudet mot å oppsøke eller på annen måte ta kontakt med en kvinne i hovedstaden.

På sparkesykkel i narkorus

31-åringen er dessuten tiltalt for å ha brukt kokain og hasj, ha vært i besittelse av 22 cannabisfrø samt ført motorisert sparkesykkel til tross for at han var påvirket av narkotika.

 

Artikkeltags