TV-aksjonen med ringedugnad torsdag

Tv-aksjonen: Årets tv-aksjon er tildelt Røde Kors som håper å kunne gi livsviktig hjelpe til mer enn to millioner mennesker i konfliktområder i verden. illustrasjon

Tv-aksjonen: Årets tv-aksjon er tildelt Røde Kors som håper å kunne gi livsviktig hjelpe til mer enn to millioner mennesker i konfliktområder i verden. illustrasjon

Artikkelen er over 4 år gammel

Representanter for TV-aksjonen i Ås, Ski og Oppegård frir til det lokale næringslivet om bidrag til årets aksjon.

DEL

ÅS: I forbindelse med årets TV-aksjon der de innsamlede midlene går til Røde Kors, samles næringslivsledere og representanter fra Ski, Oppegård og Ås til en felles ringedugnad torsdag.

Formålet er å be om bidrag til årets tv-aksjon som finner sted førstkommende søndag.

– En hundrelapp er bedre enn ingen hundrelapp, og hvert bidrag er med på å redde liv, sier Tonje Kilaas-Roen fra Ås-komiteen.

– Ta telefonen

Hun oppfordrer næringslivet til å ta telefonen når den ringer en gang mellom kl. 12.30 og 15.00 torsdag.

Bedriftene som bidrar vil komme på tv-ruta, på nettet og vil dermed bli profilert.

– Dette er også en fin måte å bli stolt av næringslivet i kommunene og en mulighet for bedriftene å vise at de ikke bare tar inn penger, men også gir ut, sier Kilaas-Roen.

Dersom man opplever å ikke bli ringt til, er det fullt mulig å gi et bidrag. Det gjøres ved å gå inn på www.giverstafett.no og trykke «Gi nå!».

Dette gir du til

Årets TV-aksjon skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden som er sivile som rammes av krig og konflikt. Pengene skal gå til å gi mer enn to millioner mennesker livsviktig hjelp.

Årets TV-aksjon skal også bidra til et bedre liv for flyktninger og asylsøkere i Norge.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken