Magnus fra Ås løp sakte for Baywatch-stjerne Hasselhoff

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Magnus Julius Nielssen fra Ås var en av deltagerne i slow motion løpet i Oslo sist lørdag.

  DEL

  OSLO/ÅS: Bakgrunnen for arrangementet var å få David Hasselhoffs karriere tilbake på skinner. Hasselhoff, som kanskje er mest kjent fra TV-serien Baywatch, er på vei tilbake på skjermen på BBC.

  Etter fem skilsmisser og noen uheldige profesjonelle beslutninger er David Hasselhoff tilbake på norske TV-skjermer. De siste ukene har Hasselhoff henvendt seg til det norske folk i håp om at de kan hjelpe å skyte nytt liv i karrieren hans. I høst viser nemlig BBC Brit det neste kapitlet i David Hasselhoffs turbulente karriere i mockumentary-serien Hoff the Record, som dreier seg om skuespillerens vei tilbake til stjernehimmelen. Veldedighetsløpet Marathoff ble arrangert som en del av en kampanje for å rekruttere seere til skuespilleres nye program, og bidra til å redde Hasselhoffs famlete karriere.  

  Cirka 80 deltagere hadde meldt seg på i løpet til ære for TV-profilen. Løpet foregikk i slow motion, i kjent Baywatch-intro stil.

  Selve løpet varte i overkant av en halvtime og utspilte seg til å bli en annerledes og morsom «minutt-for-minutt» aktivitet for deltakerne. Det ble også mye saktegående oppmerksomhet blant forbigående og tilskuere som tok seg god tid til å følge løpet.

  Ås-gutten Magnus Julius Nielssen har lenge sette på Hasselhoff som et kult symbol.

  - Jeg fikk aldri tilgang til TV3 hjemme i egen stue, så jeg måtte til kompiser for å få med meg episodene med Baywatch. Han har alltid virket som en kul fyr, sier Nielssen til ØB.

  Selv har gutten fra Ås vært badevakt i flere år i Trondheim mens hans studerte.

  - Jeg jobbet som badevakt i fire fem år på Pir-badet i Trondheim, sier Nielssen.

  - Hvorfor badevakt?

  - Det var rett og slett mer fristende enn butikk og servitør-yrket, sier Ås-gutten som nå er bosatt i Oslo.

  Artikkeltags