Andresen Bil har kjøpt verksted - nå satser de på lastebil

Selv om Ramstadløkka Auto får nye eiere mister ingen jobben. Alle blir med videre. Fra venstre: Ralf Meier, Stian Heggen, Lars-Marius Eriksen, Christian Andresen,
Magnus Pedersen,
Joachim Andresen og
André Solberg.

Selv om Ramstadløkka Auto får nye eiere mister ingen jobben. Alle blir med videre. Fra venstre: Ralf Meier, Stian Heggen, Lars-Marius Eriksen, Christian Andresen, Magnus Pedersen, Joachim Andresen og André Solberg. Foto:

Andresen Bil overtar vare- og lastebilverkstedet Ramstadløkka Auto i Mysen.

DEL

MYSEN: For 18 år siden solgte selskapet lastebilverkstedet sitt i Moss. Nå skal Andresen Bil igjen styrke sin satsning på næringskunder som kjører Mercedes-Benz.

– Vi er allerede sterke på varebiler, men ønsket å utvide tjeneste- og servicetilbudet til våre ytterligere. Mange av de tjenestene vi hadde besluttet å starte opp med er de samme som tilbys hos lastebilverkstedet, og mange av våre næringskunder har også lastebiler. Det gjorde det derfor ekstra interessant å også satse på lastebil når muligheten bød seg, sier daglig leder hos Andresen Bil Christian Andresen til Smaalenes Avis.

LES OGSÅ: Er første bilforhandler i Askim som får denne utmerkelsen: – Dette er stas

Det er den Ålesund-baserte Waagon-familien, som har har drevet stort innen termotransport, som selger selskapet. Salget fant formelt sted lille julaften.

(Saken fortsetter under bildet)

FORNØYDE: Joachim Andresen, André Solberg og Christian Andresen gleder seg over nysatsningen. Foto: Andreas Brøvig

FORNØYDE: Joachim Andresen, André Solberg og Christian Andresen gleder seg over nysatsningen. Foto: Andreas Brøvig

Ramstadløkka Auto ble stiftet i 1999 og omsetter for cirka ti millioner kroner årlig. De nye eierne for nesten en halv milliard kroner.

LES OGSÅ: Fikk prøve Mercedes-versting: – Det er stusselig å sette seg inn i sin egen bil etter dette 

– Vi kommer til å videreføre den daglige driften slik den er i dag med de samme dyktige medarbeiderne og gode serviceholding. Rent formelt kommer vi i løpet av første del av 2018 til å fusjonere Ramstadløkka Auto inn i Andresen Bil, som da vil få navnet Andresen Ramstadløkka. Slik kan vi samarbeide enda tettere mellom våre nå fire avdelinger, sier Andresen.

LES OGSÅ: Øker salgstallene i Indre Østfold

Artikkeltags