Menn er også velkommen på kvinne-konferansen

PÅMELDING: FBI Conference arrangeres for fjerde gang. Påmelding skjer via nettsiden deres, forteller Victoria Schiøtz i arrangementskomiteen.

PÅMELDING: FBI Conference arrangeres for fjerde gang. Påmelding skjer via nettsiden deres, forteller Victoria Schiøtz i arrangementskomiteen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

For fjerde året arrangeres FBI Conference i Oslo. Målet er å gi kvinnelige gründere og ledere faglig påfyll, få inspirasjon og møte andre mennesker.

DEL

OSLO/SKI: Victoria Schiøtz fra Kolbotn er en av initiativtagerne til FBI Conference som går av stabelen 1. november. I år er mottoet «People first».

– Alt av messer handler om teknologi, og hvordan vi skal skape noe nytt. Dessverre er menneskene som står bak glemt. Og det er det vi har tenkt å ta tak i under vår konferanse, opplyser Schiøtz.

Hun mener at mange av dem som i dag er i arbeidslivet kan bli skremt av all den nye teknologien.

– Mange lurer nok på om de vil bli erstattet av en robot i nær fremtid, sier hun videre. – Derfor vil vi snakke om menneskene som kommer først.

Også for menn

Selv om konferansen er for kvinner, ønsker arrangørene menn velkommen.

– Vi ønsker å jobbe sammen med menn. Jeg mener vi jobber best når vi jobber sammen. Vi kan love at de mennene som vil komme, vil bli tatt godt imot, oppfordrer hun.

Høyskolene i Oslo og Akershus er også invitert til konferansen. Det er også de kvinnelige nettverkene rundt om i Norges land.

– Det er ikke sikkert vi har klart å nå ut til alle. Vi vil derfor be dem som ennå ikke har mottatt invitasjon om å ta med oss, så skal vi se om vi får til en bra ordning, sier Schiøtz.

Gode foredragsholdere

Hun kan love gode foredragsholdere i blant annet professor ved NTNU Arne Krokan, Ingrid Anette Hoff Melkersen, Ellen Arnstad og kinesiske Lei QU som jobber som Senior Energy & Environment rådgiver hos Innovasjon Norges Beijing-kontor i Kina. Hun er også grunnleggeren av Innovasjon Norges globale kvinneinitiativ.

– Vi kan friste med gode foredragsholdere, mingling med aktiviteter, gode messetilbud og stor, god lunsj. Husk for all del visittkort, oppfordrer Victoria Schiøtz.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken