Gladsak til alle våre lesere – i dag gir vi bort papiravisen til alle og gir det et fantastisk tilbud digitalt

Nyhetsredaktør Anders Nordheim Dahl er glad for dette tilbudet til leserne.

Nyhetsredaktør Anders Nordheim Dahl er glad for dette tilbudet til leserne.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er nok en spennende måte å lese ØB på. I dag legger vi nemlig ut papiravisen for alle uansett om de er abonnenter eller ikke. I tillegg har det aldri vært mer spennende å være abonnent på ØB både på papir og digitalt.

DEL

FOLLO: Her kommer en god nyhet til alle våre lesere. I dag legger vi nemlig ut avisen vår tilgjengelig for alle – uansett om du er fast abonnent eller ikke.

Dermed får du som vanligvis ikke er abonnent også muligheten til å lese avisen denne dagen, og ta del i avisfamilien vår og få med deg ferske, lokale nyheter.

– Her vil du i tillegg til masse godt stoff, finne utallige gode tilbud fra våre lokale annonsører, sier salgssjef for Follo-avisene og Moss Avis, Reidar Larsen.

En annen som synes dette er flott, er nyhetsredaktør i ØB, Anders Nordheim Dahl.

– ØB er i sterk vekst for tiden, og det er moro å se at det går så bra og at så mange nye hver eneste dag oppdager alt du får i ØB av ferske lokale nyheter, direktesendt sport og annet snadder. Vi har likevel lyst til å gi enda flere der ute muligheten til å oppdage hvor mye bra du kan lese om i ØB, så derfor byr vi på papiravisen i digital utgave denne onsdagen. Vi håper mange benytter anledningen til å ta en titt på den og se hvor mye de får hver eneste dag i ØB, sier han ivrig.

– Opprett AiD

Nyhetsredaktøren ønsker å minne folk om at man som abonnent på papiravisen, også får tilgang på ØB digitalt.

– I tillegg til å kunne lese papiravisen som PDF, blir du løpende oppdatert på nyhetsbildet akkurat nå i hele Follo døgnet rundt på øb.no. Derfor er det viktig at du som abonnent, uansett plattform, benytter deg av mulighetene dine og oppretter en AiD. Men nå onsdag, har du uansett mulighet til å bla deg rundt i papiravisen også digitalt og uten å betale denne dagen.

I tillegg minner han om at det er et flott kampanjetilbud akkurat nå og frem til påske.

– Dette er et sjukt, godt tilbud! 99 kroner for avisen digitalt og på papir frem til påske er så rimelig at man jo ikke kan la være å prøve. Det er jo ikke mer enn en kebab, så her er det mye for pengene. Jeg tror faktisk jeg skal bestille et abonnement til min mor på Toten og min far på Nesodden så de får prøve også, gliser han.

Slik gjør du

Lyst til å lese avisen gratis i dag? Det er enkelt.

Følg denne lenken for å komme direkte til den digitale avisen: https://issuu.com/amediaannonse/docs/ostlandets_blad?e=19057813/66979228

 

Spesialtilbud

I tillegg minner vi deg også om at vi har et fantastisk tilbud til deg som ikke er abonnent denne uken. Dersom du tegner et abonnement nå, får du ØB på nett og papir helt frem til påske for bare 99 kroner.

Det er mye lokalnytt for pengene i månedene som kommer, og siden påsken i år er ekstra sen, betyr det stor valuta for pengene dine.

For å bli abonnent, gå inn på en plusset sak, for eksempel denne (følg lenken), og legg inn alt av detaljer.

Artikkeltags