Her er politiets mest pinlige sex-episoder

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

FOLLO: Sjåføren som ble stoppet av politiet, samtidig som hans kjære utførte oralsex på ham, er ikke den første som blir tatt på fersken av lovens lange arm eller tilfeldig forbipasserende.

Les hele saken her: Mistet lappen etter å ha blitt tatt med buksene nede 

Etter den amorøse kjøreturen, har ØB samlet et knippe av de mest pinlige sex-øyeblikkene som har kommet media for øre.

Trengte nøkkel-hjelp av politiet

Operasjonsleder Tommy Arras i Follo politidistrikt var på vakt på politihuset i Ski da det ringte på døren ved tretiden en natt i desember 2009.

– Der sto et par som spurte om bistand til å åpne håndjernene. De hadde lenket seg sammen, men fant ikke nøkkelen, forteller Arras.

Etter å ha fundert en stund over sin fastlåste situasjon, satte paret seg i bilen for å kjøre til politiet i Ski og be om hjelp til å komme løs.

– En ting hadde de i allefall felles; da de giret, holdt de hverandre i hånden, sier operasjonslederen lattermildt.

Hvem som kjørte, er uklart. Men det var den som hadde venstrehånden fri.

Svarte håndjern uten plysj

– Kunne du låse opp for dem?

– Jeg hadde faktisk nøkkel som passet. Håndjernene var svarte uten plysj.

– Var paret påkledd da de oppsøkte politihuset?

– For meg så de påkledd ut, svarer Arras, som forteller at det var et par i 20-årene.

– Hvor langt hadde de kjørt?

– Jeg torde faktisk ikke spørre dem hvor de kom fra. Jeg ønsker dem lykke til i neste omgang, og håper på bedre planlegging fra parets side, oppfordrer operasjonslederen.

Sto i kø for sex på Svartskog

I 2006 ble ØB tipset om åpenlyst sexaktivitet på Svartskog. Dette ble også filmet.

Mens ektemannen filmet, hadde kona (44) sex med ukjente menn som sto i kø for å få seg et nummer. Etter en time stoppet Follo-politiet seansen på Svartskog og sendte slukkørede statister hjem.

– Vi fikk flere tips om at dette skulle skje, så vi var innom for å se om det stemte. Det hørtes nesten uvirkelig ut for oss, men det viste seg å være sant, sier en lettere sjokkert lensmann i Oppegård til Østlandets Blad.

På en webside der man kan annonsere etter tilfeldige sexpartnere med ulike preferanser, skrev en kvinne med artistnavnet "Lulu" at hun skulle være på Svartskog på et bestemt sted og et gitt tidspunkt.

Der ville hun være tilgjengelig for seksuell omgang i tur og orden til mannfolkene som møtte opp. Eneste betingelse var, ifølge annonsen, at en person fikk filme det hele. Fotografen skulle angivelig være hennes mann.

– Mange bet på, konstaterer operasjonsleder Henrik Berntsen i Follo politidistrikt.

Ifølge webannonsen skulle Lulu være fra klokka 19.00 en fredag kveld. En time senere ble voksenutgaven av "Ut i naturen" avbrutt av politiet.

– Filmingen var godt i gang da politiet dukket opp, og masse menn sto i kø, opplyser operasjonslederen.

Krenkende adferd og nok til en blås

En julidag i 2012 hadde ØB følgende overskrift: "Menn hadde sex midt i veien". I saken kunne du lese om folk i fri dressur på populære Svartskog.

Politiet rykket ut fordi to menn hadde sex midt i veien ved Roald Amundsens hjem.

– Politiet påtraff begge på stedet. De vil bli anmeldt for uanstendig eller seksuelt krenkende adferd på offentlig sted. Denne overtredelsen vil trolig gi hver av dem et forelegg på 6.000 kroner, opplyser politiet.

Begge erkjente forholdet. Det ble også funnet ni gram marihuana på en av mennene.

På politikernes bord

Det er ikke første gangen Svartskog-beboere eller andre klager over sexaktivitet på det idylliske stedet med svaberg og krattskog.

I flere år har naturist-stranden Strandskogen vært beryktet for såkalt dogging: sex utført på offentlige steder med tilskuere.

Beboere dokumenterte situasjonen på naturiststranden grundig i perioden 2007 til 2010, og i 2010 fikk Oppegård-politikerne bildene i fanget.

Ikke alle mente at det var kommunens ansvar å få slutt på humpingen.

– Dette er en politisak, fastslo Anne Lise Buer (Ap).

Politikerne bestemte seg for å be Oslo kommune, som eier strandperlen, oppheve vedtaket om naturist-strand på Strandskogen. Det resulterte i at stranden ble midlertidig omregulert.

Leder Sonja Birkeland i Svartskog Vel, sa den gang at hun ikke har registrert økt sex-aktivitet i området den siste tiden.

- På vegne av velet oppfordrer jeg folk til å melde fra til politiet dersom de kommer over usømmelig adferd, sier hun.

Det store rumpehullet

Saken som kanskje har fått størst oppmerksomhet er nok mannen fra Gudbrandsdalen, som ble ilagt en bot på 4000 kroner for blotting på Svartskog sommeren 2012.

46-åringen fra Gudbrandsdalen hadde åpenlyst sex med en annen mann.

Paret ble observert av en kvinne som kjørte forbi på vei til badestranda, og som holdt lav fart da hun passerte en bil som sto parkert på veiskulderen på den smale grusveien i Roald Amundsens vei.

 Først trodde hun at den ene mannen ble mishandlet av den andre, før hun forsto hva som var på gang. Da ringte hun politiet. Det kunne jo like godt være barn som hadde blitt vitne til det seksuelle samkvemet hun hadde sett.

Forsto ikke hvordan noen kunne ha sett dem

En patrulje dro ut og fant en mann ved bilen. Det var 46-åringen fra Gudbrandsdalen. Der og da vedgikk han at han kunne ha vært en av de to mennene som hadde hatt sex rett før, mens i Follo tingrett benektet han det og forklarte at de bare hadde kysset.

Da patruljen fant mann nummer to, fortalte han at de hadde hatt seg både på den ene og den andre måten, men at han ikke forsto hvordan noen kunne ha sett dem.

Denne mannen vedtok senere et forelegg for brudd på straffelovens paragraf 201 " for i handling å ha utvist seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd på offentlig sted".

Møttes på saunaklubb

Mannen fra Gudbrandsdalen nektet å vedta forelegget , og saken gikk videre til Follo tingrett. Der forklarte 46-åringen at han hadde møtt den andre mannen på en saunaklubb i byen natten før. Derfra dro de videre til en leilighet for å tilbringe resten av natten der.

Neste formiddag bestemte de seg for å kjøre en tur. Ifølge den andre mannen cruiset de, det vil si at de var på leting etter andre menn å ha sex med. Meningen var å dra til Ingierstrand, men de kjørte seg vill og endte opp i Roald Amundsens vei på Svartskog.

– En ubehagelig opplevelse

I Follo tingrett benektet 46-åringen at de to hadde hatt seksuell omgang med hverandre. Kvinnen som meldte fra til politiet, vitnet i retten og fortalte at hun husker hendelsen svært godt og opplevde det hele som meget ubehagelig. Hun hadde klart og tydelig sett både penis og fingre i aksjon i ulike kroppsåpninger. Som tidligere helsearbeider har hun sett mange rumpehull, men aldri et så stort rumpehull som den nakne mannen hadde.

I tillegg til boten på 4000 kroner er mannen dømt til å betale 2000 kroner i saksomkostninger.

 

Artikkeltags