Helgenatten i Follo: Krangling, vold og klatring

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Klokken to natt til søndag fikk politiet melding om krangling mellom en mann og en dame ved et utested i Ski.

- I den forbindelse kom vi over en mann i 20-årene fra Spydeberg som ble vurdert som så full at han ikke kunne ta vare på seg sjøl. Han ble kjørt inn og satt i arresten, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt.

Samtidig ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra stedet fram til klokken sju på grunn av beruselse og utagerende oppførsel.

Uklar situasjon

Rundt klokken to reiste politiet også ut til Strandliveien i Oppegård, hvor de hadde fått melding om bråk og angivelig slagsmål. En av de involverte hadde allerede tatt seg til legevakten, med blod i ansiktet.

- Det var en part igjen på stedet, som erkjenner noe vold, men det fremkommer ikke helt klart hva som har skjedd.

Politiet reiste til legevakten og kom i kontakt med den andre parten der, som ikke ønsket å anmelde saken. Ifølge Knudsen skal det ikke være snakk om alvorlige skader.

De involverte er i 20-årene fra Ski.

Litt før klokken halv tre natt til søndag fikk politiet melding om at en tenåring hadde klatret opp i en kran ved Østfoldbadet i Askim.

- Vi fikk kontakt med han i telefon og instruerte han i hvordan han skulle komme seg ned. Han ble snakket til og sendt hjem, forteller Knudsen, som ikke kjenner til hvor høyt han hadde klatret.

Han ble ikke anmeldt for klatrestuntet.

Artikkeltags