Gå til sidens hovedinnhold

Helgenatten i Follo: Krangling, vold og klatring

Artikkelen er over 2 år gammel

Klokken to natt til søndag fikk politiet melding om krangling mellom en mann og en dame ved et utested i Ski.

- I den forbindelse kom vi over en mann i 20-årene fra Spydeberg som ble vurdert som så full at han ikke kunne ta vare på seg sjøl. Han ble kjørt inn og satt i arresten, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt.

Samtidig ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra stedet fram til klokken sju på grunn av beruselse og utagerende oppførsel.

Uklar situasjon

Rundt klokken to reiste politiet også ut til Strandliveien i Oppegård, hvor de hadde fått melding om bråk og angivelig slagsmål. En av de involverte hadde allerede tatt seg til legevakten, med blod i ansiktet.

- Det var en part igjen på stedet, som erkjenner noe vold, men det fremkommer ikke helt klart hva som har skjedd.

Politiet reiste til legevakten og kom i kontakt med den andre parten der, som ikke ønsket å anmelde saken. Ifølge Knudsen skal det ikke være snakk om alvorlige skader.

De involverte er i 20-årene fra Ski.

Litt før klokken halv tre natt til søndag fikk politiet melding om at en tenåring hadde klatret opp i en kran ved Østfoldbadet i Askim.

- Vi fikk kontakt med han i telefon og instruerte han i hvordan han skulle komme seg ned. Han ble snakket til og sendt hjem, forteller Knudsen, som ikke kjenner til hvor høyt han hadde klatret.

Han ble ikke anmeldt for klatrestuntet.