Gå til sidens hovedinnhold

To dager siden hun forsvant

Artikkelen er over 4 år gammel

SISTE: Onsdag kveld er kvinnen fortsatt ikke funnet. Politiet søker etter Bjørg på 69 år. Hun ble sist sett på Kambo stasjon tirsdag kveld klokken 20.11. Der gikk hun av toget og ble hjulpet av en mann.

Politiet ønsker å komme i kontrakt med mannen, passasjerer på toget eller andre som har sett Bjørg rundt Kambo stasjon. De ønsker også at beboere i Kulpeåsen på Kambo sjekker hage og uteområde.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Lars Stenrød forteller at  politiet og frivillige mannskaper vil starte søk i området. Sea King vil også bistå i søket.

Forsvant tirsdag kveld

Follopolitiet melder på Twitter i morgentimene onsdag at de leter etter en mossekvinne med demens på 69 år. Kvinnen var sist sett på et tog mot Ski fra Vevelstad kl 17:30 tirsdag. Hun heter Bjørg og er omlag 170 cm høy. Hun hadde sort boblejakke, sorte bukser, sko og veske.

- Vi overtok denne saken fra Østfold politidistrikt på tirsdag kveld. Kvinnen, som er fra Kulpeåsen i Moss, tok toget fra Moss stasjon til Vevelstad i Langhus for å dra på besøk til en venninne tirsdag ved 11-tiden. Hun ble sist sett på et tog mot Ski ved 17:30-tiden, forteller operasjonsleder Gisle Sveen i Follpolitiet.

Kan ha gått seg bort

Han sier de har lett etter kvinnen i natt og i morgentimene, men understreker at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt.

- Hun har Alzheimer og kan være noe tid- og stedsforvirret. Hun kan ha gått seg bort eller fått tilhold hos kjente vi ikke får tak i, sier Sveen.

Ønsker tips

Han legger til at om noen tror de har sett henne eller vet hvor hun kan befinne seg, så må de ta kontakt med Follopolitiet.

- Spør henne gjerne om hun heter Bjørg, sier Sveen.

Kommentarer til denne saken