Det blir nissefest i skogen ved Østre Greverud gård på søndag

ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Skiforeningen Sørmarka inviterer til full nissefest for ståre og små på Østre Greverud.

ØNSKER ALLE VELKOMMEN: Skiforeningen Sørmarka inviterer til full nissefest for ståre og små på Østre Greverud. Foto:

Her er det bare å finne frem nisseluen og kose seg. Østre Greverud gård er stedet - og søndag er dagen. Her blir det nissemoro for alle store og små.

DEL

GREVERUD: Søndag den 9. desember kommer en herlig tradisjon tilbake. Da blir det nemlig nissefest ved Østre Greverud gård.

Det er Skiforeningen Sørmarka som inviterer til stemningsfull førjulstur, med snille skogsnisser som tar imot barnas ønsker til jul.

Her skjer det

Turen starter like ved parkeringsplassen ved klubbhuset på Østre Greverud gård (golfbanen). Følg faklene og merkingen, så finner dere frem til nissenes festplass. Det er rundt 1 kilometer å gå hver vei, men vær obs på at det er hikke egnet for barnevogn.

Skiforeningens nisser sørger for bål, stemning og små overraskelser.

– Ta med drikke og noe å grille, varme klær og sitteunderlag. Vi oppfordrer barna (og evt. voksne) til å ta på nisseantrekk. Og husk lommelykt til hjemturen, det kan bli mørkt i skogen, oppfordrer Svein Skrattalsrud i Skiforeningen Sørmarka overfor ØB, og det kan nok være en lur oppfordring å ta.

Saken fortsetter under bildet


Arrangementet starter klokken 15.00, og holder på til 17.00.

– Du kan komme og gå når det passer deg, og husk at dette er gratis og åpen for alle, samt barnevennlig, opplyser Skrattalsrud. Barnevennlig

Artikkeltags