Sov under åpen himmel eller i telt på Breivoll

NATT-I-NATUREN: Fjorårets Natt-i-naturen var en suksess som man håper å gjenta i år. Og med været som er meldt, skulle det være mulig.

NATT-I-NATUREN: Fjorårets Natt-i-naturen var en suksess som man håper å gjenta i år. Og med været som er meldt, skulle det være mulig. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er meldt bra vær i helgen, så nå er det bare å pakke soveposen og varme klær og bli med på overnatting på Breivoll.

DEL

BREIVOLL: Friluftslivets uke som innledes lørdag, er full av arrangementer for store og små i hele Follo. Allerede lørdag inviteres det til å bli med på mange spennende aktiviteter på Breivoll. Der inviterer Ås Turlag til tur på kyststien til Sjødalstrand. Denne løypa er blåmerket så her bør man være litt trenet for å gå. 

For barna blir det krabbefiske, leker og ballaktiviteter, sekkeløp, tautrekking og en orienteringsløype i nærområdet. Barnas turlag inviterer barn med på både skattejakt og eventyrstund.

Natt-i-naturen

I fjor gjorde «Natt-i-naturen» stor suksess da et 30-talls personer overnattet i flott sensommervær på Breivoll. Denne suksessen håper man å gjenta i år, og værmeldingen er bra, så oppfordringen er å ta med telt, sovepose, liggeunderlag, mat til grillen og varme klær og det du ellers måtte trenge for å tilbringe en natt under åpen himmel eller i telt.

Les også: Markerte åpningen av Friluftslivets År med bålkaffe, suppe og diskusjoner

Arrangementet er alkoholfritt. Søndag morgen våkner man opp til bølgeskvulp og fuglekvitter, før man spiser frokost sammen rundt bålet.

Soppdag

Søndag er det soppdag både på Breivoll og i Ski. Medlemmer av Follo sopp- og nyttevekstforening er til stede begge steder for å kontrollere at soppen som er funnet i løpet av dagen, er spiselig eller ikke.

Ut på tur

Søndag arrangerer Oppegård Turlag tur til halvøyen i Gjersjøen som har fått navnet Kjerringnebba.

Friluftslivets uke fortsetter hele uken og mandag den 4. kan man bli med «Aktiv i 100" på tur langs Oldtidsveien på Svartskog. 

Artikkeltags