Gå til sidens hovedinnhold

Kolonial.no åpner flere hentepunkter

Kolonial.no ekspanderer

Artikkelen er over 6 år gammel

– Vi har sagt at vi ikke startet kolonial.no for å ha tre hentepunkter. Nå har vi 11. Etter nyttår åpner vi flere, sier Vegard Vik.

ABILDSØ: Flere og flere fra Oppegård og Ski velger å handle ukehandelen på nettbutikken til guttene fra Siggerud, Langhus og Kolbotn.

– Mange har ytret ønske om hentepunkter i Ski og Oppegård. Det er ikke umulig at neste hentepunkt blir på et av de stedene. Folk fra Follo ser at det bare er å stoppe på vei hjem, sier Mats André Kristiansen.

Nettbutikken har også startet med hjemkjøring av varer. Inntil videre gjelder dette tilbudet kun for Oslo og Bærum. Men også her ser gründerne på en mulig utvidelse av området.

– Vi ser at det er et marked, og kanskje kan vi tilby folk i Follo hjemkjøring i løpet av neste år, sier Kristiansen.

Mye å spare

Lise Vraalsen er en av mange som velger å ta ukehandelen på vei hjem fra jobb.

– Jeg sparer i hvert fall én time når jeg velger å handle ukehandelen på nett, sier Lise Vraalsen som bor ved Østensjøvannet.

Hun mener også at hun sparer penger på å gjøre ukehandelen på nett.

– Det er lett å ta med seg ekstra ting når man går rundt i butikken. Ved å gå igjennom det jeg har i skap og skuffer før jeg sender bestillingen, slipper jeg slike innkjøp. Jeg er sikker på at jeg sparer rundt 500 kroner i uken på å gjøre handelen på nett, sier Lise Vraalsen.

Julehandel

De tre gründerne fra Follo begynner også å merke at det nærmer seg jul.

– Folk handler mer nå enn tidligere i år. Vi har også tatt inn veldig god julemat i år fra en veldig bra produsent. I tillegg har vi byttet til Bama på frukt og grønt. Dermed får våre kunder ferskere varer enn de får i butikkene, forklarer Christian Mikalsen.

– Vi mener at folk kan handle hele julehandelen hos oss. Dem som vil se og kjenne på ribben og pinnekjøttet, må for all del gjøre det, sier Vik.

Alle tre mener tilbudet om å handle mat på nett, vil gjøre julehandelen enklere.

– Tid er det vi har minst av i julen. Det kan vi hjelpe med, mener de tre.

Kommentarer til denne saken