Gå til sidens hovedinnhold

Endelig seier for Helene

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter å ligget tre poeng bak Cengiz Al etter tre danser, var det stor spenning om hvem som skulle gå av med seieren i årets «Skal vi danse».

NYDALEN: – Endelig utbrøt hun, etter at vinneren var kåret.

I to TV-konkurranser tidligere er hun blitt nummer to. Nå kunne hun heve trofeet over hodet etter noen halsbrekkende danser.

Den tidligere snowboarderen fra Oppegård, er strålende fornøyd med sin egen innsats etter de tre dansene i finalen.

Bildeserie

Finale Skal vi danse

 

– Etter tre måneder med dansing må jeg si at det var nesten overprestering det jeg gjorde i showdansen. Alt kom innefra, og alt jeg har av hjerte og selvtillit fikk jeg ut i denne dansen, sier Helene i pausen.

Hun hadde sterk konkurranse av den andre finalisten, Cengiz Al (20), som fikk høyere poengsum av de fire dommerne enn Helene. Men TV-seerne ville det annerledes.

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Cengiz´ tre danser falt i god jord hos dommerne. Den første dansen fikk han fire ganger 10 poeng for. Der fikk Helene fire poeng færre. Men hun tok igjen i den tredje dansen, hvor dommerne ga henne 40 poeng.

Familien på tribunen

De to finalistene danset en valgfri ønskereprise, et nytt nummer og den første dansen de danset.

Helene har også store deler av familien på tribunen. Det var en stolt familie som kunne se Helene heve trofeet etter seieren.

Artikkelen fortsetter under bildet

 

– Det var ikke i denne grenen vi regnet med å se henne vinne, men moro var det, sier en stolt far Arne Jørgen Olafsen. – Hun må ha truffet mange hjemme med dansen sin, mente han.

Kommentarer til denne saken