Eva (10) sang julen inn

Sang sammen: Eva (10) var med når julesangen til Birgitte Damberg ble fremført under julekonserten i Salen i Ski. foto: Åsmund A. Løvdal

Sang sammen: Eva (10) var med når julesangen til Birgitte Damberg ble fremført under julekonserten i Salen i Ski. foto: Åsmund A. Løvdal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Eva (10) var med som korist da mamma Birgitte Damberg hadde julekonsert med Ski Storband.

DEL

SKI: Juleforberedelsene er i gang med alt det fører med seg av stress. Flere benyttet lørdag sjansen til et lite avbrekk med julecafe i Salen til Pinsemenigheten i Ski sentrum der Birgitte Damberg fra Skotbu og Ski Storband underholdt.

På repertoaret sto mange kjente amerikanske julesanger og en del selvskrevne låter.

– Å kunne framføre sanger jeg har skrevet selv på en skikkelig konsert med et så dyktig band som Ski Storband er veldig stort for meg, sier Damberg til ØB.

Ung medhjelper

Med seg på konserten hadde Birgitte også en ung gjestesanger, nemlig datteren Eva på 10 år. Hun hjalp til som korist på en julesang Birgitte har skrevet.

– Det var gøy å synge sammen med mamma. Så veldig skummelt var det heller ikke, sier Eva til ØB.

Birgitte Damberg sier at det var litt spesielt framføre en egenkomponert julesang sammen med datteren.

– Jeg skriver vanligvis sanger på engelsk, men denne er på norsk. I utgangspunktet var det bare noe vi spilte inn hjemme og delte med familien, men det var fint å kunne framføre den sammen med datteren min, sier Birgitte.

Artikkeltags