Eva (10) sang julen inn

Sang sammen: Eva (10) var med når julesangen til Birgitte Damberg ble fremført under julekonserten i Salen i Ski. foto: Åsmund A. Løvdal

Sang sammen: Eva (10) var med når julesangen til Birgitte Damberg ble fremført under julekonserten i Salen i Ski. foto: Åsmund A. Løvdal

Av

Eva (10) var med som korist da mamma Birgitte Damberg hadde julekonsert med Ski Storband.

DEL

SKI: Juleforberedelsene er i gang med alt det fører med seg av stress. Flere benyttet lørdag sjansen til et lite avbrekk med julecafe i Salen til Pinsemenigheten i Ski sentrum der Birgitte Damberg fra Skotbu og Ski Storband underholdt.

På repertoaret sto mange kjente amerikanske julesanger og en del selvskrevne låter.

– Å kunne framføre sanger jeg har skrevet selv på en skikkelig konsert med et så dyktig band som Ski Storband er veldig stort for meg, sier Damberg til ØB.

Bildeserie

BILDER: Julekonsert i Salen

Lørdag tok mange pause fra juleforberedelsene for å slappe av med en julekonsert med Birgitte Damberg og Ski Storband i Salen i Ski.

Ung medhjelper

Med seg på konserten hadde Birgitte også en ung gjestesanger, nemlig datteren Eva på 10 år. Hun hjalp til som korist på en julesang Birgitte har skrevet.

– Det var gøy å synge sammen med mamma. Så veldig skummelt var det heller ikke, sier Eva til ØB.

Birgitte Damberg sier at det var litt spesielt framføre en egenkomponert julesang sammen med datteren.

– Jeg skriver vanligvis sanger på engelsk, men denne er på norsk. I utgangspunktet var det bare noe vi spilte inn hjemme og delte med familien, men det var fint å kunne framføre den sammen med datteren min, sier Birgitte.

Artikkeltags