Oslo/Fagerstrand: - Jeg var forkjølet på denne dommerutvelgelsen, men det gikk bra! sa en svært fornøyd Fagerstrand-cowboy etter fredagens sending på TV2, der han fremførte coverlåten Just to see you smile.

Fredag var det klart for den siste dommerutvelgelsen i Norske talenter, med John Brungot som gjestedommer i panelet. Sammen med de andre dommerne avgjorde han hvem som gikk videre til semifinalerundene. Selv visste han utmerket hva som ble utfallet, da opptaket ble gjort for flere uker siden.

Markussen skal i ilden i semifinale allerede 6. april.

Norge trenger cowboyer

56-åringen fra Fagerstrand høstet mye skryt under audtionrundene, og Bjarne Brøndbo uttalte blant annet at Norge trenger flere cowboyer som John.

Men John er ikke den eneste lokale artisten i årets utgave av Norske Talenter. I starten av mars tok jentene i dansegruppa Psycho seg videre til semifinalen. Dette etter at gjestedommer Staysmann trykket på den berømte gullknappen.

Finale i mai

Nå ligger 56-åringen fra Fagerstrand i hardtrening før semifinalene som kjøres på fredager i april og mai og er direktesendt fra Fornebu.

I hver semifinale vil 12 talenter sloss om to plasser. Deretter venter storstilt finale på Fornebu 18. mai.