Julefesten slo alle rekorder

GLEDER MANGE: Landstormen i Oppegård inviterte til fest for dem som ønsket noen å dele julaften med, her representert ved Arthur Brunvoll (f.v.), Arne Hornnes, Tom Westerlin og Bjørn Kløvstad.

GLEDER MANGE: Landstormen i Oppegård inviterte til fest for dem som ønsket noen å dele julaften med, her representert ved Arthur Brunvoll (f.v.), Arne Hornnes, Tom Westerlin og Bjørn Kløvstad. Foto:

Av

Festen som Landstormen arrangerte for enslige i Oppegård julaften, slo alle rekorder.

DEL

KOLBOTN: – Bare noen dager før julaften hadde vi 39 påmeldte, mens det kom til sammen 70 personer. Heldigvis kom ikke alle samtidig, så vi rakk å vaske opp bestikk og servise til de sist ankomne i mellomtiden, sier Tom Westerlin.

Han er ansvarlig for Landstormens årlige fester på julaften.

Det er tre år siden Landstormen første gang inviterte til julaftensamling for enslige i kommune. Da dukket det opp 10 personer. Året etter kom det 25 personer og i fjor hele 70. Hvert år har arrangementet funnet sted i Aktivitetshuset på Tårnåsen.

– Det er selvsagt hyggelig at det kommer så mange, men lokalet på Tårnåsen har ikke plass til flere enn 70, så neste gang må vi nok se oss om etter et annet lokale. Vi er uansett innstilt på å fortsette med arrangementer julaften når vi ser at det er et behiov, men må nok foreta noen justeringer, sier Tom Westerlin.

Artikkeltags