Trafikkuhell på Nesset

SMELL: To biler smalt i hverandre på Nesset torsdag formiddag. Politiet mener den ene føreren var uoppmerksom da bilen foran stoppet.

SMELL: To biler smalt i hverandre på Nesset torsdag formiddag. Politiet mener den ene føreren var uoppmerksom da bilen foran stoppet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

NESSET: Det har vært et trafikkuhell på FV156 på Nesset i Ås torsdag formiddag. Det melder Vegtrafikksentralen rett før klokken tolv.

Både politi og ambulanse har rykket ut til stedet. To personbiler er involvert i uhellet, og ifølge follopolitiet er det snakk om en påkjørsel bakfra. Det var en person i hver av bilene. Begge blir kjørt til legevakt for sjekk på grunn av nakkesmerter.

Politiet melder at sjåføren i den bakerste bilen, en mann i 60-årene, hadde vært uoppmerksom og ikke fått med seg at bilen foran stoppet. Føreren av den første bilen var en kvinne i 40-årene. Det er ikke mistanke om rus, og berging er rekvirert for begge bilene. Det blir opprettet sak.

Uhellet medførte redusert fremkommelighet på stedet, men klokken 12.49 melder Vegtrafikksentralen at veien er ryddet og at det igjen er fri ferdsel.

Artikkeltags