Politiet truer med førerkortbeslag etter feilkjøring på E6

ULOVLIG: Bildet er fra en tidligere ulykke på E6 ved Nrdobytunnelen og viser flere biler som kjører i motsatt retning i påkjøringen ved Horgen. 2. pinsedag kom det inn flere meldinger om nettopp denne unnamanøveren etter at tunnelen ble stengt. Nå minner Follopolituet om at dette er ulovlig og kan straffes med førerkortbeslag.

ULOVLIG: Bildet er fra en tidligere ulykke på E6 ved Nrdobytunnelen og viser flere biler som kjører i motsatt retning i påkjøringen ved Horgen. 2. pinsedag kom det inn flere meldinger om nettopp denne unnamanøveren etter at tunnelen ble stengt. Nå minner Follopolituet om at dette er ulovlig og kan straffes med førerkortbeslag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

FOLLO: 2. pinsedag var E6 i nordgående retning gjennom Nordbytunnelen stengt i underkant av en time ved 13:00-tiden på grunn av bilberging.

Stengingen førte til lange køer sørover på E6 og ikke alle bilister klarte å smøre seg med tålmodighet for Follopolitiet sier de fikk flere meldinger om bilister som kjørte feil i av - og påkjøringen ved Horgen for å unngå køen.

– Vi minner om at å kjøre feil vei på E6, selv korte strekninger og på av- og påkjøringsramper, er svært farlig og medfører førerkortbeslag, sier operasjonsleder i Follopolitiet, Kari Monsen til ØB.

Artikkeltags