Ta en sniktitt inn i Norges største spa-anlegg

FASADEN: Slik vil bygget fremstå i skogkanten langs Kongeveien på Sofiemyr, når det åpner i desember. ALLE FOTO: www.THEWELL.no

FASADEN: Slik vil bygget fremstå i skogkanten langs Kongeveien på Sofiemyr, når det åpner i desember. ALLE FOTO: www.THEWELL.no Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kongeveien Eiendom AS letter på sløret og gir glimt av hva som venter innenfor fasaden på Sofiemyr. For et dagspass til mellom 395 og 595 kroner kan det oppleves før jul.

DEL

OPPEGÅRD: Eierne selv kaller det «Nordens råeste spa», anlegget på Sofiemyr som skal bli Norges største spa. Mikael Eliassen, med tittel pre-opening manager, kan nå offentliggjøre anleggets navn: The Well.

- Over hele verden har man gjennom århundrer hatt ulike tradisjoner og metoder for å utnytte varme og vann til avslapning og nytelse. Metodene varierer, men på The Well er målet å samle ulike lands tradisjoner og uttrykk under ett tak.
 

Her finner vi derfor ulike oaser: Den kontinentale, orientalske og japanske, i tillegg til en utendørssone. På uteområdet finnes flere boblebad, badstuer som bygges i en rustikk stil blant fjellrabber og furutrær, solterrasse og uteservering.  Totalt rommer anlegget 15 badstuer, 11 bassenger og kulper, 25 behandlingsrom for ulike terapeuter, massører og manikyrister, i tillegg til en restaurant med 250 sitteplasser.

Skyttelbuss

Målet er å trekke 100.000 gjester årlig, hovedsakelig fra Stor-Oslo og nærområdet.
 

- Hvordan skal dere klare det uten sengeplasser?
 

- Det er dette som er så fint ved å ligge så nær Oslo. Der er det massevis av sengeplasser å ta av. Vi skal også sette opp en buss etter IKEA-prinsippet. Den vil etter planen gå i skyttel tur-retur Oslo hver time, forteller Eliassen.

Prisen på et dagspass varierer avhengig av formiddag, kveld, ukedag og helg. Satsene er ikke endelig fastsatt, men Eliassen anslår at de vil variere fra 395 til 595 kroner.
 

- Da er lån av badekåpe, håndkle og tøfler inkludert, poengterer han.

Søker 160 ansatte

Rett før helgen startet eierne jakten på menneskene som skal drifte anlegget.
 

- Vi skal ansette 160 personer og er ute etter både terapeuter, verter, vertinner, renholdere resepsjonister, hudterapeuter, kokker, hovmester, husøkonom og en rekke andre funksjoner som har lyst til å skape spa-historie, opplyser pre-opening manager, Mikael Eliassen.
 

Artikkeltags