To personer skadet etter trafikkulykke – Oslofjordtunnelen var stengt i flere timer

To personer er lettere skadet etter en ulykke i Oslofjordtunnelen. Tunnelen var stengt i to og en halv time etter ulykken, men ble åpnet i 20-tiden lørdag kveld.

DEL

Det er politiet som litt før 17:30 skriver at det er en trafikkulykke på E134 og Oslofjordtunnelen.

– Bil som har gått rundt. Tunnelen er stengt i begge retning. Den vil trolig bli stengt en stund, skriver Øst politidistrikt og forteller litt mer om trafikkulykken et par minutter senere.

– Det er snakk om en påkjørsel bakfra som har gjort at en bil har rullet rundt. Nødetater er på stedet. Uklart skadeomfang på personer involvert, er meldingen klokken 17:45.

To personer til sykehus

Et drøyt kvarter senere har politiet kommet med neste oppdatering, skriver Amta.

– To personer er lettere skadet. Kjøres i ambulanse til sykehus.

Tunnelen er fortsatt stengt og vil være det en god stund til.

– Store materielle skader på kjøretøy. Mulig skade på tunnel. Veien må feies og tunnelen inspiseres før den kan åpnes igjen, kommer det fra politiet litt etter klokken 18.

Lange køer

Det meldes om delvis lange køer enkelte steder i Frogn i 18-tiden som følge av uhellet.

Klokken 18.40 sier trafikkkoperatør ved Vegtrafikksentralen Hans Are Dahl til Drammens Tidende at tunnelen etter alt å dømme vil åpne igjen i løpet av kort tid.

– Vi må foreta en visuell inspeksjon av tunnelen, men det ser ikke ut til at det er skader av betydning. Tunnelen vil åpne igjen i løpet av kvelden, og trolig vil det ikke ta lang tid, sier han.

Klokken 20 ble tunnelen åpnet igjen.


Artikkeltags