Hektisk natt for Follo-politiet

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Politiet melder om mye fyll og ordensproblemer i Ski og omegn, og de har hatt mer enn nok å gjøre, mye på grunn av Halloween.

Rett før midnatt falt en jente og brakk lårhalsen i Ski. Ambulanse kom til stedet og tok hånd om jenta. Det er foreløpig uklart hvordan ulykken skjedde.

Barket sammen

En ungdomsfest gikk over styr i Vestby natt, og rett etter klokken 02 kom det inn melding om slåsskamp ved Bjørlien skole, der bursdagsfesten ble arrangert.

Flere personer var blitt slått, og både politiet og ambulanse kom til stedet. Ingen skal ha fått alvorlige skader, men én person ble kjørt til legesjekk.

– En person hadde dratt til legevakt. Han hadde en hoven leppe og en knekt tann. Fornærmede vil anmelde saken i ettertid og ingen er pågrepet, sier opererasjonsleder Håkon Nilsen til Vestby Avis.

Politiet gjorde dermed ikke mer med saken i natt. Fornærmede skal være født på slutten av 1990-tallet.

Måtte fjernes fra togskinnene

Rett før klokken 03 i natt ble politiet tilkalt til Ski jernbanestasjon etter at det kom inn melding om at en mann oppholdt seg på toglinja.

Politiet fikk raskt kontroll på mannen.

Måtte roe gemyttene

Også i Ås har det vært mye bråk i natt, og ved halv ett-tiden var det flere tilløp til slåssing og ansamling av ungdommer.Politiet rykket ut, og ansamlingene ble oppløst.

Artikkeltags