Fremdeles fare for glatte veier på Østlandet

GLATT: Det ble meldt om svært glatte veier i mossedistriktet langfredag morgen. Denne bilen kjørte av veien på E6 i Vestby rett før klokka 07:00.

GLATT: Det ble meldt om svært glatte veier i mossedistriktet langfredag morgen. Denne bilen kjørte av veien på E6 i Vestby rett før klokka 07:00. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

ØSTLANDET: Vegtrafikksentralen meldte langfredag morgen om fare for glatte partier på veiene i Oslo, Akershus og Østfold på grunn av nattens nedbør.

– Kjør forsiktig, var oppfordringen.

Østfoldpolitiet har også twitret om at det skal være glatt på Svinesundsbrua i morgentimene langfredag.

Vegvesenet skal ha brukt varsel-skilter om glatte veier på E6 inn mot Oslo i dag.

Det har vært minusgrader flere steder i distriktet natt til langfredag og mye tyder på at natt til påskeaften også vil by på minusgrader.

– Der er mye som tyder på at det kan bli glatt igjen langfredag kveld og frem til formiddagen på påskeaften. De som har skiftet til sommerdekk, bør være ekstra påpasselige, sier Bjørge Haugen i Østfoldpolitiet til Moss Avis.

Det var ikke bare i Østfold det var glatt. Moss Avis fikk blant annet melding om at en bil hadde kjørt av veien og brast inn i et gjerde på E6 ved Vestby nord rett før klokken 07:00 langfredag morgen. Politiet skal ha vært raskt på plass og det skal ikke ha vært snakk om personskader.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken