ØB øker opplaget for tredje år på rad

For tredje år på rad øker Østlandets Blad opplaget. Fra venstre: Bjørn Sandness, Trude Jacobsen, Martin Gray, Anders Nordheim Dahl, Eirik Løkkemoen Bjerklund, Natalie Kristiansen, Karin Hanstensen, Ole Kr. Trana, Vivi Rian, Stig Persson og Inger Janne Bugjerde.

For tredje år på rad øker Østlandets Blad opplaget. Fra venstre: Bjørn Sandness, Trude Jacobsen, Martin Gray, Anders Nordheim Dahl, Eirik Løkkemoen Bjerklund, Natalie Kristiansen, Karin Hanstensen, Ole Kr. Trana, Vivi Rian, Stig Persson og Inger Janne Bugjerde. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SKI: – Dette er fantastisk morsomme tall, sier ansvarlig redaktør i Østlandets Blad, Martin Gray.

– Jeg er utrolig fornøyd med at Østlandets Blad vokser i antall abonnenter for tredje år på rad. Dette viser at vi når frem til leserne med journalistikken vår, og jeg er veldig stolt av det arbeidet medarbeiderne våre legger ned for leserne – hver dag.

Mens papiropplaget går ned, vokser antall abonnenter som bare leser ØB digitalt, kraftig.

– Selv om det fortsatt er et flertall som vil lese papiravisen, er økningen i antall digitale lesere ekstremt viktig for oss. At flere vil abonnere på lokalavisen sikrer at vi har journalister som følger med på det som skjer i Follo, og som lager stort og smått, rykker ut på hendelser og gransker maktapparatet.

– De som følger oss digitalt vet at vi leverer mye mer enn bare tekst og bilder. Lokalavisen er blitt mer og mer en lokal kringkaster, som sender live fra møter og arrangementer, og har rettighetene til å sende levende sport fra håndballens toppserier, fotball og svensk ishockey.

Østlandets Blad har en registrert opplagsvekst på 9 prosent – eller 770 abonnenter opp fra fjoråret, til 9316. Avisen har ikke hatt høyere abonenmentstall siden 2013.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken