Gå til sidens hovedinnhold

Stenger Systembolaget i Strømstad skjærtorsdag

Artikkelen er over 3 år gammel

Men i Charlottenberg er det åpent som normalt.

(NETTAVISEN): Politiet og kommunen stenger Systembolaget i Strømstad på Skjærtordag. Her får du også åpningstidene på Vinmonopolet i påsken.

Som vanlig er Vinmonopolet stengt på helligdagene i påsken, men mange butikker har utvidet åpningstid tirsdag. De stenger derimot tidlig på onsdag.

Vinmonopolet opplyser følgende på sin hjemmeside.

– Alle våre butikker, unntatt Hammerfest, har åpent på påskeaften, lørdag 31. mars. Mange butikker har utvidet åpningstid 26. og 27. mars, men vi stenger seinest kl 15 onsdag 28. mars. Alle butikker er stengt på helligdagene i påsken.

Alle butikkene til Vinmonopolet, unntatt Hammerfest, har åpent på påskeaften, lørdag 31. mars. Mange butikker har utvidet åpningstid 26. og 27. mars FOTO: Gorm Kallestad NTB scanpix

– Siste anledning til å handle på Polet før påskeaften er kl 15 onsdag 28. mars. Merk at Vinmonopolet er stengt andre påskedag, mandag 2. april.

I tillegg har Vinmonopolet lagt frem følgende lenke som viser detaljerte åpningstider for alle butikken i påsken.

Politiet og kommunen stenger Systembolaget

Når det gjelder vårt naboland Sverige og Systembolaget, så har de åpent fra 10-19 både tirsdag og onsdag, mens de holder stengt på Langfredag.

Men mens det er åpent på Systembolaget de fleste andre stedene i Sverige på Skjærtorsdag, holder man stengt i  Strømstad.

– Strömstad kommune har i samråd med politiet besluttet at våre butikker i Strömstad, Oslovägen 7 och Oslovägen 56, skal holdes stengt på Skjærtorsdag, skriver de på sin hjemmeside.

I Charlottenberg og andre steder i Sverige har Systembolaget åpent som normalt – altså fra 10 til 20.

Kommentarer til denne saken