Møt opp fredag og sin din mening om hva torget i Ski skal brukes til

EN ROSA PAUSE: Her er det Ski kommunes nyetablerte miljøteam som tester ut et element i installasjonen Parking Day på Nedre torg i Ski. FOTO: METTE KVITLE

EN ROSA PAUSE: Her er det Ski kommunes nyetablerte miljøteam som tester ut et element i installasjonen Parking Day på Nedre torg i Ski. FOTO: METTE KVITLE

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Har du noe på hjertet om hva torget i Ski skal brukes til i fremtiden, har du muligheten til å møte ordføreren og andre politikerne ansikt til ansikt og si din mening.

DEL

SKI: Fra klokken 14 til 16 i dag tar ordfører Tuva Moflag (Ap), Bård Hogstad (SV), leder av eiendomsutvalget i Ski, sammen med andre representanter fra det politiske liv, oppstilling blant solparasoller, fluktstoler, kubbestoler på Nedre torg.

– Da er vi der for å lytte til hva Skis innbyggere mener om fremtidig torgutvikling i Ski. Hva vil de ha her, og hvordan skal det se best mulig ut for oss, forteller Hogstad.

– Da er dere også forberedt på at det kan komme noen fra handelsstanden i Ski som sier: Ikke ta vekk parkeringsplassene!

– Det tåler vi. Det hører med. Vi får ikke endringer uten at det gjør vondt for noen, og det skal vi også ha respekt for, påpeker lederen av eiendomsutvalget i Ski.

Noen skriver leserinnlegg i lokalavisen, andre sender brev til kommunen for å fortelle hvordan de mener at Ski sentrum skal se ut i fremtiden. For andre er det lettere å si sin mening ansikt til ansikt med dem som er valgt til å ta avgjørelsene. Den siste gruppen har altså sjansen til å gjøre akkurat det i dag, når ordføreren og andre politikere stiller opp på Nedre torg for å ta imot innspill.

– Det er viktig for oss å lytte gjennom den formen for dialog også, slår Bård Hogstad fast.

Parking Day

Installasjonene på Nedre torg i Ski ble satt opp av studenter fra NMBU mandag denne uken. De ble satt opp i forbindelse med Parking Day og blir stående på torget frem til mandag 19. september.

Les også: Regner med reaksjoner og håper på debatt

De ulike elementene har vakt oppsikt og munterhet hos mange. Her finner du både Veien til Paradis, en grønn gressflekk med fluktstoler og en liten andedam laget av glass og speil, en portal med paraplyer med mer. Se den mens du ennå har sjansen!

 

Artikkeltags