Nordea i Ski gikk tomme for euro

Nordeas sine to minibanker var tirsdag morgen tom for Euro. Foto: Ole Kr. Trana

Nordeas sine to minibanker var tirsdag morgen tom for Euro. Foto: Ole Kr. Trana

Artikkelen er over 5 år gammel

I Ski finnes det 11 minibanker, kun tre kan tilby euro til sine kunder, to av disse ble tomme.Det er vanskelig å sikre seg mot at minibanker går tom i kortere perioder, men vi fyller opp så fort vi har mulighet

DEL

SKI: ØB tok tirsdag morgen runden i alle minibankene i Ski sentrum. Der er det kun én av bankene som har euro i minibankautomaten.

Etter at økonomien i Hellas på alvor begynte å vakle, har flere nordmenn valgt å ta med seg ekstra store mengder med euro før reisen starter. Dette har først til mange minibanker går tomme for denne valutaen.

På Ski storsenter befinner det seg fire minibanker, ingen av disse har utenlandsk valuta. Heller ikke Den Danske Bank eller Askim & Spydeberg Sparebank i tillegg til Posten kan tilby valuta, bortsett fra norske kroner.

I Handelsbanken tilbys euro kun over disk til sine kunder.

Nordea har to minibanker i Jernbaneveien 5-7. Disse to tilbyr valuta, men gikk altså tomme for euro.

Da er det kun DnB igjen. De tilbyr og har fremdeles euro i sin minibank.

- Det er vanskelig å sikre seg mot at minibanker går tom i kortere perioder, men vi fyller opp så fort vi har mulighet, sier pressesjef i Nordea, Unni Strømstad til ØB.

Hun forsikrer at Nordea har nok euro. I løpet av tirsdagen ble begge minibankene fylt med euro igjen.

I DnB har de satt i gang tiltak mot flommen av reiseklare nordmenn som ønkser euro på ferie.

- Vi har forberedt oss så godt vi kan og har tiltak mot våre leverandører av valuta. Dette gjelder spesielt til våre banker på Gardermoen og Rygge flyplass, sier banksjef i DnB i Ski, Karen Marie Sæther-Larsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken