Gå til sidens hovedinnhold

Familien til savnede Bjørg (69) ber om hjelp på Facebook

Artikkelen er over 4 år gammel

SKI/MOSS: Søket etter en kvinne som ble observert i Mossemarka i dag er avsluttet, skriver Mossepolitiet på Twitter. Klokken 12 meldte politiet på Twitter at de hadde fått meldinger om en tilsynelatende forvirret og mørkkledd kvinne i Mossemarka, som de trodde kunne være savnede Bjørg (69). Klokken 13:34 melder politiet på Twitter at kvinnen som ble observert var en turgåer som har meldt seg, skriver Moss avis.

Bjørg (69) er fortsatt savnet, og nå ber datteren til den savnede mossekvinnen publikum om hjelp til å få moren hjem.

Datteren, Thea Marie Livgard, publiserte i formiddag et Facebook-innlegg hvor hun ber venner, bekjente og andre som følger med om hjelp til å finne moren Bjørg (69). Innlegget har nå over 1000 delinger.

– Vi ber om at folk holder øyene åpne etter henne, sier Livgard på telefon til Østlandets Blad.

– Mamma har alzheimers og kan være svært forvirret, men ser dere noen som ligner - spør om hun heter Bjørg, og om hun trenger litt hjelp til å finne veien hjem. Jeg vil be alle om å holde øyene åpne, uansett hvor dere holder til! Vi vil ha vår elskede mamma hjem igjen, skriver Livgard i Facebook-innlegget.
 

Kvinnen forsvant tirsdag kveld, trolig i nærheten av Kambo i Moss, skriver datteren.

– Mamma hadde også med seg en julegave, i den lå det lilla, tovede tøfler. I vesken hadde hun også en rull med toalettpapir med julemotiv. Dersom noen av disse gjenstandene finnes av forbipasserende, har mamma vært der, sier Livgard. 

– Familien organiserer letearbeidet, og vi leter fortsatt, sier hun. 

Bjørg har på seg mørke klær og har med seg en sort håndveske.

Les også: Ny leting etter savnede Bjørg
Les også: Sist sett tirsdag kveld

Kommentarer til denne saken