Hjelp Ann-Mari med å vinne 100.000 kroner

HEDRET: Ann-Mari Mellegård fikk Veldedighetsprisen 2017 av Jobzone Ski og Moss for sin mangeårige innsats for psykisk helse i Follo. Nå kan du hjelpe henne et steg videre.

HEDRET: Ann-Mari Mellegård fikk Veldedighetsprisen 2017 av Jobzone Ski og Moss for sin mangeårige innsats for psykisk helse i Follo. Nå kan du hjelpe henne et steg videre. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ann-Mari Mellegård har gitt pårørende innen psykisk helse et ansikt. Nå håper hun å gå til topps i landsfinalen. Men da trenger hun din hjelp.

DEL

SKI: I vinter fikk hun den lokale prisen på 10.000 kroner i Jobzones Veldedighetsaksjon. Ann-Mari Mellegård har engasjert seg i arbeidet for psykisk helse i en årrekke.

LES OGSÅ: Hun har gitt pårørende innen psykisk helse et ansikt

Nytt av året er at de lokale vinnerne går videre til en landsfinale med muligheten til å vinne ytterligere 100.000 kroner.

- Søk deg inn på Jobzone og landsfinalen (står på første siden som kommer opp) og gå inn og stem på mitt prosjekt. Fristen for å stemme er 23. april, oppfordrer Ann-Mari Mellegård.

Datteren hadde bipolar lidelse. Etter at hun gikk bort, har Ann-Mari Mellegård gitt et ansikt til det å være pårørende og bidratt til åpenhet om psykisk helse. Hun har blant annet arrangert flere store konserter i Rådhusteatret med prominente gjester både på scenen og i salen.

LES OGSÅ: – Snakk med oss om psykisk helse, vi vet hvordan du har det

Bruker pengene på kurs

Hun er en sann ildsjel som ivrer for opplysning og støtte rundt psykisk sykdom.

Hun har hatt flere kurs i blodsukkerstabilt kosthold. Og god balanse mellom omega-3 og omega-6 i kroppen er viktig, både med tanke på betennelser og fysiske plager, men også psykisk.

Prispengene kommer godt med i det videre arbeidet for psykisk helse i Follo.

- Jeg har tenkt å bruke pengene på et kurs slik at jeg kan hjelpe flere, at jeg får mer kompetanse og oppgradert kompetanse for å gå videre med dette. Det er det jeg har tenkt å bruke tiden på når jeg pensjonerer meg, sier Ann-Mari Mellegård.

Artikkeltags