Hebekk skole raskere ferdig

Litt sliten 50-åring: Årene har tæret på Hebekk skole, som nå får et etterlengtet nybygg.

Litt sliten 50-åring: Årene har tæret på Hebekk skole, som nå får et etterlengtet nybygg.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Nybygget vil stå klart til skolestart høsten 2017.

DEL

SKI: Kommunen har strammet inn tidsplanen for å bli fortere ferdig med byggeprosessen på Hebekk skole. Gymnastikksalen vil også være på plass igjen etter et år.

Det har vært noe uvisshet rundt hvor lang tid byggearbeidet ved Hebekk skole vil ta. Kommunalsjef Kjell Sæther kom derfor med en oppdatert orientering til eiendomsutvalget i Ski.

Riving av eksisterende bygg vil skje i løpet av de tre ukene SFO er stengt i sommer. Undervisningen det kommende året vil bli holdt i midlertidige paviljonger mens byggearbeidet pågår.

– Vi har hatt møte med ti store entreprenører som har vært på befaring på skolen, og anbudsfristen er satt til 2. mai, sier Kjell Sæther.

Flere har fryktet at skolen ville bli uten gymsal i to år, men kommunalsjefen kan berolige med at også denne vil være ferdig når skolen starter igjen høsten 2017

Den gamle skolen som står igjen vil bli renovert i etterkant av dette arbeidet, som er delt opp i to trinn.

Hebekk skole feiret sitt 50-årsjubileum for et drøyt år siden. Den har i dag 405 elever fordelt 17 klasser. Nå blir det bedre plass, og det er mulighet for ytterligere utvidelse, hvis det blir behov for det.

 

Artikkeltags