Signalfeil på Ski lammet Østfoldbanen

Alle tog fra Ski stasjon ble innstilt fredag ettermiddag etter en feil med signalanlegget. Perrongen ble raskt fylt opp av ventende reisende.

Alle tog fra Ski stasjon ble innstilt fredag ettermiddag etter en feil med signalanlegget. Perrongen ble raskt fylt opp av ventende reisende. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En feil på Ski stasjon førte til store forsinkelser på Østfoldbanen fredag ettermiddag.

DEL

SKI: Fredag ettermiddag var all trafikk fra Ski stasjon på Østfoldbanen stengt på grunn av signalfeil. Feilen ble meldt 14:45.

Bane Nor jobbet med å rette feilen, men det var uvisst hvor lang tid det vil ta.

Alle tog som går gjennom Ski ble innstilt og NSB jobbet med å sette opp alternativ transport.

– Vi kjenner dessverre til selve årsaken, men feilen har skjedd på Ski stasjon. Jeg vet dessverre ikke hvor lang tid det vil ta å rette feilen, sa pressevakt Linda Therese Trondsen i Bane Nor til Østlandets Blad fredag ettermiddag.

– Vi har begynt å bestille busser, noe vi gjorde umiddelbart. Det kommer til å bli store forsinkelser og et mangelfullt tilbud i startfasen, opplyste pressevakt Åge Christoffer Lundeby i NSB overfor ØB.

Allerede klokken 15.40 meldte NSB imidlertid at feilen ved Ski stasjon var utbedret og at normal trafikk ble gjenopptatt, men at reisende fremdeles måtte regne med forsinkelser. Klokken 19.20 var det fortsatt forsinkelser på flere tog, men nærmere klokken 20 er de fleste togene i rute.

Følg med på NSB-avvik her.

Artikkeltags