Torsdag kveld: Trafikale problemer i snøværet

I Holstadkrysset har en buss kjørt av veien.

I Holstadkrysset har en buss kjørt av veien. Foto:

Politiet melder om en del trafikale utfordringer torsdag kveld. Vegtrafikksentralen ber bilister kjøre etter forholdene.

DEL

– Det er en semitrailer som har tverret, skriver politiet i 21:30-tiden og legger til at det skal ha skjedd i Osloveien ved Ottarsrudkrysset i Frogn, skriver Amta.

– Sjåfør forsøker å løse dette med kjettinger.

I tillegg melder Vegtrafikksentralen ved 22-tiden at det er redusert fremkommelighet på E6 mellom Skullerud og Mortensrud i retning Moss på grunn av flere vogntog med problemer i snøføret.

– Ikke uventet. E6 Skulleruddumpa. Flere vogntog står fast på grunn av snøfallet, melder operasjonssentralen i Oslo like etterpå.

På rv 120 har et vogntog kjørt av veien ved Ringvoll i Hobøl. Vogntoget sperrer hele veien. Derfor er veien nå stengt i begge retninger. Politiet anslår klokken 22.20 at bergingsbil vil være på plass om ca. 20 minutter.

Øst politidistrikt har i løpet av ettermiddagen og kvelden meldt om en rekke uhell. Tidligere i dag var det en trafikkulykke på Nesodden. En person ble skadet i uhellet.

Det er tidligere i dag sendt ut advarsel mot kjøreforholdene på Østlandet.

– Torsdag kveld og fredag ventes vanskelige kjøreforhold på grunn av snø og temperaturer rundt null grader. Vi ber bilister kjøre etter forholdene og vise hensyn, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter torsdag kveld.

Artikkeltags