Trafikkuhell ved Follotunnelen og tekniske problemer med tunnelen

Det har vært en påkjørsel bakfra i forbindelse med kø som følge av stenging av tunnelen. Klokken 23 har vegtrafikksentralen stengt E6 mellom Sonsveikrysset og Vestby syd på grunn av tekniske problemer med tunnelen.

DEL

VESTBY: Det har vært et trafikkuhell ved innkjøringen til Follotunnelen i sydgående retning, melder politiet ved 22.30-tiden onsdag kveld.

Ifølge politiet har ulykken skjedd omtrent 500 meter nord for tunnelen.

– Det er totalt fire biler involvert. Det har vært kø i forbindelse med at tunnelen var stengt og blitt en påkjørsel bakfra.

Politiet har akkurat kommet frem og har foreløpig ingen opplysninger om skadeomfang klokken 23.

Ca. 10 minutter før meldingen om ulykken, meldte vegtrafikksentralen om tekniske problememer med reguleringen av tunnelen. Tunnelen ble derfor stengt i begge retninger.

SISTE: Klokken 23 opplyser vegtrafikksentralen at de har stengt E6 mellom Sonsveikrysset og Vesby syd på grunn av de tekniske problemene med tunnelen.

– Det er fortsatt tekniske problemer. Vi har folk på plass som jobber med det. Jeg vet ikke eksakt hvor lang tid det vil ta. Det går på styring av bommer, så det vil være omkjøring frem til problemene er løst, sier trafikkoperatør Christofa Key-Nilsen. Hun sier hun regner med at det løser seg i løpet av natten.

Artikkeltags