To personer påkjørt mandag morgen

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

OPPEGÅRD: Mandag morgen er to personer påkjørt i gangfelt i Follo. Begge er fraktet til legevakt med lettere skader. Den første hendelen var på Sofiemyr, mens den andre skjedde i krysset Nessetveien/Askhaugveien på Vinterbro.

Ifølge politiet i Follo har påkjørselen på Sofiemyr skjedd i en fotgjengerovergang.

– Vedkommende ble sjekket av helsepersonell på stedet og fraktet til legevakten for ytterligere sjekk. Det er ikke snakk om alvorlige skader, sier Steffen Øvstedal, operasjonsleder i Øst politidistrikt til Østlandets Blad.

Personen som ble påkjørt er en kvinne i slutten av 20-årene.

– Føreren av bilen har fortalt til patruljen på stedet at man ikke har sett personen i overgangen og dermed kjørt på henne, sier han videre.

Ifølge Øvstedal skal det overgangen være oversiktlig.

– Det er den tilbakemeldingen jeg har fått av patruljen på stedet, og da bør man kunne se de som er i fotgjengerovergangen. Vi har derfor foreløpig tatt beslag i førerkortet og oppretter sak, sier Øvstedal.

Påkjørsel nummer to mandag morgen skjedde på Vinterbro. Det var en mann i 20-årene som ble lettere skadet.

Det forteller politiet i Follo.

– Vi ble oppringt av faren hans, som fortalte at sønnen nå satt på legevakten. Vi sendte da en patrulje dit, sier Pål André Thorsby, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Det viser seg i ettertid at mannen, som er fra Vinterbro, har blitt påkjørt i krysset Nessetveien/Askhaugveien.

– Antakeligvis har føreren av bilen kjørt i feil felt, sier Thorsby.

– Men vi har ikke fått snakket med føreren ennå, så vi vet ikke helt sikkert hva som har skjedd. Vi vet hvem føreren er, og skal få pratet med han, men akkurat nå er han på jobb, sier Thorsby.

Mannen som ble påkjørt ble lettere skadet av sammenstøtet.

– Vi oppretter sak for å finne ut av hva som har skjedd, sier Thorsby.

Artikkeltags