Alvorlig trafikkulykke i Nesoddveien før Dal

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag formiddag kjørte en bil på vei sørover fra Nesodden, av fylkesvei 156, Nesoddveien, i dumpa like før Tussekrysset i Nordre Frogn.

DEL

NESODDEN: Politiets operasjonsleder Karianne Knudsen opplyser oss om de faktiske forhold:

– Det var to personer i bilen som fikk store materielle skader. Begge de tilskadekommende var stabile, men med uvisst skadeomfang, og ble brakt med ambulanse til Ahus for utførlig helseundersøkelse, sier hun til Amta.

– Hva var årsaken til ulykken?

– Det er for tidlig å konkludere, så videre etterforskning vil avklare hendelsesforløpet helt og fullt. Men det jeg kan si er at det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.

– Kan du være mer konkret?

Bilføreren avga først falsk identifikasjon, men han har ikke godkjent førerkort og framsto ruspåvirket. Han er for øvrig en mann i 30-årene fra Nesodden, som kan karakteriseres som en kjenning av politiet, sier Knudsen på nåværende tidspunkt.

Dette var på samme stedet som en lastebil kjørte ut for et par uker siden, og samme sted som også bilen til Follo Ren kjørte ut i fjor. Lørdag formiddag smalt det altså igjen, og denne gang alvorlig. Amta har brakt i erfaring at det var en høyhastighetsulykke.

Det var 10 minutter over 10 at alarmsentralen fikk melding om bil av veien i Nordre Frogn og alle nødetater rykket ut. Nesoddveien var sperret i forbindelse med arbeidet på stedet og berging av kjøretøy.

Det meldes nå at veien igjen er åpnet for alminnelig trafikk, og at to personer ble kjørt av gårde med ambulansen for sjekk. Det er uvisst skadeomfang, men de omtales som stabile.

Artikkeltags