Gå til sidens hovedinnhold

TV 2-dommerne ble rørt da Emelie fra Vinterbro sang

Artikkelen er over 5 år gammel

ÅS/OPPEGÅRD: Emelie Hollow (18) fra Vinterbro deltar i årets nye storsatsing på TV 2. Deltagerne i musikkprogrammet The Stream kan ende opp med platekontrakt med et av verdens største plateselskaper.

The Stream er en helt ny norskutviklet musikkonkurranse, der TV 2 har med gått sammen med verdens tre største plateselskaper Universal Music, Sony Music og Warner Music,samt streaming-giganten Spotifyfor å oppdage og utvikle nye artister.

Programmet går på TV 2 hver fredag kveld. I kveldens show, kan du selv få høre sangtalentet fra Vinterbro synge sin egen låt "Save Me", og minst en av dommerne må ta til tårene når Emelie synger.

- Hvordan var det å opptre foran dommere?

– Det var veldig gøy, men jeg var kjempe nervøs, sier Hollow til ØB.

18-åringen går til daglig på Ski videregående skole.

Fra selve opptreden, som blir vist i kveld, husker Hallow veldig lite.

– Jeg husker jo at jeg sang, men selve responsen er jeg mer usikker på. Espen Lind sa han ble rørt, men jeg tror ikke jeg fikk noen stående applaus. Dere får nesten følge med selv i kveld, sier Hollow.

Hollow er ikke alene fra Follo i dette musikkprogrammet. Også Ramón Torres Andresen fra Oppegård deltar. Han sang  Ina Wroldsens «How deep is your love» i forrige ukes program, og gikk videre med glans.

Det er sikkert mange som husker Andresen som deltager i Idol i 2014. Der tok han seg helt til semifinalen.

Dommerne i konkurransen er, Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg, kjent fra Donkeyboy.

Hver dommer representerer hvert sitt plateselskap og skal plukke ut tre artister de mener fortjener en platekontrakt.

Programmene er tatt opp tidligere i år. Det er først i oktober det vil bli livesending.

I og med at alle de ni live-artistene allerede er signert, starter The Stream på mange måter der Idol og de andre talentshowene slutter. Artistene gir hver uke ut fredagens låter på Spotify, og de som blir streamet mest gjennom uka, går inn i neste live-sending med flest poeng.

 

Den som står igjen som vinner av The Stream til slutt har først tatt nettet med storm, så blitt oppdaget og signert av ett av verdens største plateselskaper, og deretter gitt ut mye musikk som gjennom flere måneder har gjort suksess på Spotify. Vinneren er dermed allerede en beviselig suksessartist som er godt i gang med karrieren. En artist som folk koser seg med også utenom tv-sendingene på fredagskveldene.

Kommentarer til denne saken