Kråkstad IL frastjålet sittegressklipper

STJÅLET: En sittegressklipper av merket Husqwarna Rider 175, ikke ulik den på bildet, er stjålet fra parkeringsplassen ved idrettsparken i Kråkstad.

STJÅLET: En sittegressklipper av merket Husqwarna Rider 175, ikke ulik den på bildet, er stjålet fra parkeringsplassen ved idrettsparken i Kråkstad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

KRÅKSTAD: I løpet av helgen forsvant sittegressklipperen tilhørende Kråkstad IL fra parkeringsplassen ved det nye idrettsanlegget.

– Har noen sett eller hørt noe, er det bare å ta kontakt. Har noen lånt noen uten å spørre først, er det fortsatt mulig å levere den tilbake, oppfordrer Morten Veiby, lederen av Kråkstad IL.

Gressklipperen er en oransje og svart Husqvarna Rider 175, og er mellom fem og sju år gammel. Den står vanligvis innelåst, og planen var at den skulle inn i den nye garasjen som nå er under oppføring. Imens sto den på parkeringsplassen, til høyre i retning sentrum av Kråkstad.

Trillbar, men ikke startbar

Der ble den sist sett fredag ettermiddag. Søndag ble det oppdaget at den ikke lenger sto på plassen.

– Den var trillbar, men ikke startbar. Nøklene har jeg hjemme, og bensintanken var tatt av. De kan ha trillet den, men jeg regner ikke med at de har trillet den langt. Jeg antar at de har hatt en henger stående ikke langt unna, for plassen er jo opplyst, påpeker Veiby.

– Trist

Han går ut fra at sittegressklipperen ble stjålet natt til lørdag eller natt til søndag. Men har noen vært frekke nok, kan tyveriet ha skjedd på høylys dag. Spørsmålet er: Har noen sett noe som kan hjelpe til med å oppklare tyveriet?

– En slik sittegressklipper koster fort vekk mellom 30.000 og 40.000 kroner. Vi har annet å bruke pengene på, så dette synes vi er trist, sier lederen av Kråkstad IL.

Les også: Jobber på spreng for å komme i mål med det nye idrettsanlegget i Kråkstad

 

Artikkeltags