Gå til sidens hovedinnhold

Godstog kolliderte med bil i Moss – Østfoldbanen måtte stenge

Artikkelen er over 3 år gammel

MOSS: Politiet melder ved 15:45-tiden torsdag at det har skjedd en ulykke mellom et godstog og en bil på en planovergang i Moss sentrum.

Ingen personer skal ha kommet til skade i sammenstøtet. Ifølge politiet skal føreren av bilen ha gått ut av bilen da bommene gikk ned.

Både toglinjen og veien er sperret. Bane NOR melder at strekningen Vestby–Rygge er stengt for trafikk som følge av sammenstøtet.

Kan ta tid

Operasjonsleder i Politiet i Øst, Ronny Samuelsen, sier til Moss Avis at godstoget har skjøvet bilen nærmere 50 meter nordover på toglinja.

– Vi har full prioritet på å få fjernet bilen og få Østfoldbanen i gang igjen, men frem til da vil det bli kaotisk i trafikken, sier Samuelsen.

Bilen har blitt totalvrak i sammenstøtet med godstoget. Ett alternativ er at godstoget rygger, og at bilen fjernes med kran. Uansett vil ryddingen ta noe tid, antyder politiet.

Klokken 17:40 melder Bane Nor at Østfoldbanen igjen er åpen for trafikk etter ulykken. Reisende må nok regne med noe forsinkelser før trafikken går som normalt.

Kommentarer til denne saken