Her er valgresultatene

Artikkelen er over 1 år gammel

Både Wilkinson, Moflag og Jegstad har sikret seg en plass på Stortinget de neste årene. Se link til kommunene, fylket og landstallene nederst i saken!

DEL

Siste: Høyre jubler over valgresultatet, som etter at 99 prosent av stemmene er talt opp klokken 12.48 tirsdag ettermiddag, sørger for 89 mandater til borgerlig side, 79 til rød-grønn side og en til MDG.

Både Nicholas Wilkinson (SV) fra Oppegård og Nils Aage Jegstad (Høyre) fra Vestby har sikret seg plasser på Stortinget. Tuva Moflag (Ap) fra Ski var lenge inn og ut, men er nå inne.

Siste oppdateringen av stemmene fra Ski kom klokken 11.17 tirsdag, og da var 99 prosent av stemmene talt opp. Høyre har 30 prosent av stemmene og Arbeiderpartiet 27,8 prosent. Frp ligger som nummer tre med 14,8 prosent.

I Ås kommune har Ap en ledelse etter at 99 prosent av stemmene var talt opp klokken 11.15. Ap har 25,4 prosent og Høyre 22,8 prosent. Frp ligger på en knepen tredjeplass med 13,8 prosent, mens Sp har 10 prosent av stemmene.

I Oppegård var også 99 prosent av stemmene talt opp klokken 11.15. 34,8 prosent av disse går til Høyre, mens Ap har 24,2 prosent. Frp følger etter med 12,3 prosent.

Trykk på linkene under for å se resultatene i de ulike kommunene, i Akershus og på landsnivå.

Resultatene for Ski kommune

Resultatene for Oppegård 

Resultatene for Ås kommune

Resultatene for Vestby kommune

Resultater Frogn 

Resultatene for Enebakk kommune

Resultatene for Nesodden 

Valgresultatene for Akershus

Landsresultat 

Artikkeltags