Gå til sidens hovedinnhold

Vil styrke tilbudet til psykisk syke

Artikkelen er over 10 år gammel

FROGN: Bente Bjerknes (KrF) vil styrke tilbudet til mennesker med psykisk syke i Frogn.

Torsdag inviterer Frogn KrF til lyttemøte i ressurssenteret for psykisk helse på Ullerud. Tema er psykiske lidelser.

– Må vite mer

– Det er viktig at vi vet mer om hvilke utfordringer mennesker med psykiske sykdommer og lidelser sliter med. Før vi gjør grep for å styrke tilbudet til denne gruppen må vi vite hva vi bør prioritere, sier Bente Bjerknes. Hun er veteran for KrF i kommunepolitikken og partiets førstekandidat ved høstens kommunevalg i Frogn.

Tre innledere

På møtet vil Anita Sedal først fortelle om hvordan det er å leve med en psykisk lidelse. Deretter vil Eva Sedal som pårørende fortelle hvordan det er for familien til en psykisk syk person.
Den tredje innlederen er Anita Hansen, leder av lokallaget for mental helse og leder av brukerrådet. Hun vil si noe om hva som skal til for å styrke tilbudet til mennesker med psykiske lidelser i Frogn.
– Vi er glade for at de tre innlederne er villige til å dele av sine ofte dyrekjøpte erfaringer. De fleste av oss vil i løpet av livet stifte bekjentskap med en eller annen form for psykisk lidelse. Da er det godt å vite at hjelpen finnes, og at det er et godt tilbud i kommunen, sier Bente Bjerknes.