Friskt og frodig på Folkvang

Været viste seg fra sin beste side de første timene, og folk nøt lokal bakst og andre kortreiste varer i det fine solskinnet. Og innendørs ble det servert fårikål. Ingen trengte å gå sultne fra «Friske, frodige, fantasifulle Frogn"» FOTO: KAY OLAV WINTHER D.E.

Været viste seg fra sin beste side de første timene, og folk nøt lokal bakst og andre kortreiste varer i det fine solskinnet. Og innendørs ble det servert fårikål. Ingen trengte å gå sultne fra «Friske, frodige, fantasifulle Frogn"» FOTO: KAY OLAV WINTHER D.E.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Det var både friskt, frodig og folksomt på Folkvang i helgen.

DEL

FROGN: Årets utgave av «Friske, frodige, fantasifulle Frogn» ble akkurat sånn som navnet på arrangementet sier. Det ble et hyggelig og lærerikt arrangement som både store og små har glede av.
At kreative lokale krefter stiller opp to høstdager og viser hva Frognbygda kan by på, har blitt en fin tradisjon. Dette var 7. gang Bygdekvinnelaget inviterte til denne todagers-festen.
Det var et mangfold av utstillere som viste fram det de produserer. Her var Asbjørn Hansen med sine kniver, malerier, husflidsprodukter, produsenter av norsk mat, lokale bøker, hester, høner og mye annet.

Mange benyttet også anledningen til å smake på høstens fårkål. Til tider var bordene godt besatt av folk som skulle smake på middagen eller noe av det andre som ble tilbudt av spiselig.


 


 

Artikkeltags