Over 19.500 leser Kjetils blogg daglig!

– Det er viktig å oppdatere lesere ofte, sier Kjetil Lundstein som deltok på VG-listeshowet forrige fredag. FOTO: YANA STUBBERUDLIEN

– Det er viktig å oppdatere lesere ofte, sier Kjetil Lundstein som deltok på VG-listeshowet forrige fredag. FOTO: YANA STUBBERUDLIEN

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

– Blogging er blitt en stor del av mitt liv, sier Kjetil Lundstein (19) fra Oppegård som har Norges største gutteblogg.

DEL

OPPEGÅRD/ OSLO: Utlevering av egne tanker på nettet har hatt en eksplosiv økning. I bloggverden finnes det ingen begrensninger på hva folk kan skrive om.

Det er registrert over 400.000 blogger på Blogg.no for tiden, og The Giant, som er skrevet av Kjetil Lundstein (19) fra Oppegård, er Norges femte største blogg per fredag 25. juni. Den har over 17.500 daglige lesere, ifølge Blogg.no.

Kjetils blogg er foran blant annet blogger til kjendiser som Tone Damli Aaberge, Linni Meister og Tine Valle. Den sistnevnte er fra Kolbotn og er kjent fra årets Paradise Hotel. Hennes blogg er på 14. plass og har rundt 9.000 lesere.

– Vil underholde lesere

19-åringen er vel kjent fra blant annet Kolbenrevyen. Han er opptatt av dans, klær og musikk, og mye av det vil han få frem gjennom bloggen sin, som er Norges største gutteblogg.

– Jeg elsker å danse, å stå på scenen og underholde. Det er nemlig det jeg har tenkt til å skrive om i bloggen min for å underholde mine lesere, sier Kjetil som forrige fredag deltok under VG-listeshowet på Rådhusplassen i Oslo.

Han stilte opp som danser til sanger Emilie “Voe” Nereng (14) fra Hønefoss, som er også Norges største blogger og skriver med over 70.000 daglige lesere.
Deltagelsen i VG-listeshowet førte Kjetils blogg til tredje plass forrige uke, men den er litt på vei ned for tiden.

Har store ambisjoner

Toppbloggere kan tjene mye penger ved å blogge. Bloggeren Ida Wulff som er på tredje plass ifølge Blogglisten.no, skriver at hun tjener rundt 70.000 kroner per måned.
Kjetil forteller at han ikke tjener så mye ennå med sin blogg, men har store ambisjoner for den.

Han bruker om lag to eller tre timer hver dag til å oppdatere sine lesere om alt som skjer med ham. Både pc-en og kameraet er alltid med ham uansett hvor han befinner seg.

– Bloggen er blitt en stor del av mitt liv, og nå utviklet den seg til en jobb, sier bloggavhengig 19-åringen.

Mammablogg

En stor trend blant de mange bloggere er også såkalte mammablogger. I den kategorien hører Kariannes Tvillingblogg til. Den er skrevet av Karianne Thorsrud Fjeldheim (29) fra Kolbotn og har allerede flere hundre daglige lesere.

– Min blogg handler mye om mine barn, men også om hverdagen og livet mitt generelt, sier 29-åringen som begynte å blogge for ett år siden, litt før hun ble mamma til tvillingene Adele og Eline.

Hun forteller at familien har slektninger i både USA og Australia, og blogging er en fin måte å kommunisere med dem og venner.

– Jeg tror jeg klarer å vise gjennom bloggen at man kan leve ett aktivt og sosialt liv også etter at man får barn, sier Karianne og legger til at det er gøy å få tilbakemeldinger.

Artikkeltags