I 2015 ­håper denne Follo-bedriften å passere en milliard i omsetning

NORDSJØEN: Mye av det Bjørn Arne Gundersens medarbeidere produserer finner veien til Nordsjøen, men også på Tusenfryd og Bastøfergen. BEGGE FOTO: BJØRN v. SANDNESS

NORDSJØEN: Mye av det Bjørn Arne Gundersens medarbeidere produserer finner veien til Nordsjøen, men også på Tusenfryd og Bastøfergen. BEGGE FOTO: BJØRN v. SANDNESS

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

ÅS: PMC Service kom til Follo i 1988 da firmaet kjøpte opp Vickers Norge. Siden har det bare gått en vei; Oppover.

Bedriften har økt sin omsetning med drøyt ti prosent de siste årene. I 2015 ­håper de å passere en milliard.

– Da jeg begynte i Vickers i 1979, var vi 25 ansatte og hadde 30 millioner i omsetning. I dag er vi nesten 400 ansatte med en omsetning på nesten 800 millioner, forteller administrerende direktør Bjørn Arne Gundersen.

– Hva driver dere egentlig med?

– Litt forenklet kan du si at vi driver med salg og distribusjon av alle former for hydraulikk. Imidlertid så er 85 prosent av vår omsetning oljebasert. 70 prosent av vår omsetning er mot offshorebransjen, sier Gundersen.

Stem frem årets bedrift her

ANDRE NOMINERTE:

– Vi har en givende jobb

Lever av gode opplevelser

Firmaet holder ikke lenger kun til i Ski, men har åtte andre avdelinger rundt omkring i Norge. På hovedkontoret på Ski er det rundt 90 ansatte.

– Det er ingen tvil om at det fremover vil være behov for mer av det vi leverer. Offshoremarkedet er attraktivt og vi forventer stor vekst. Vårt fortrinn i markedet er at vi er et selskap som er flinke til å lage løsninger ut fra kundes behov, sier Gundersen.

Selskapet var hundre år i fjor, det skal feires i år. Da tar ledelsen med seg alle ansatte på Svalbard-tur.

LES FLERE NYHETER HER!

 

Artikkeltags