Gå til sidens hovedinnhold

Bergingsbilene måtte rygge på E18 på grunn av kø

Artikkelen er over 7 år gammel

SVARTSKOG: Etter kollisjonen mellom to trailere ble E18 åpnet etter å ha vært stengt i to timer mandag morgen.

Et sammenstøt mellom to trailere på E18 skapte mandag morgen lange køer inn mot hovedstaden. Uhellet skjedde ved 7-tiden ved fotoboksen på Svartskog.

Politiet kunne opplyse at et vogntog hadde kjørt i rompa på et annet vogntog i forbindelse med kø og oppbremsing, og deretter sperret veien.

En ØB-leser som satt fast i køen forteller at det var vanskelig for nødetatene å komme seg frem på grunn av køen. Litt over halv åtte opplyste politiet at bergingsbilene måtte rygge fra Mastemyr til Svartskog.

Ingen personer ble skadet.

Forsinkelser på E18 og E6

Det er store forsinkelser både på E18 og E6. Forventet reisetid fra Tusenfryd til Bjørvika klokken 07.00 er 35 minutter.

Kjører du Ringveien mot Ryen bruker du rundt 40 minutter fra Tusenfryd.

Her kan du ser hele trafikkbildet for Oslo og Akershus

Forsinkelser på buss og tog

Fra lørdag 23. november til lørdag 30. november arbeider Jernbaneverket på strekningen Ski-Ås. Det er stengt for togtrafikk mellom Ski og Vestby i perioden, men Jernbaneverket kjører buss istedenfor tog.

Fra og med lørdag 23. november til og med mandag 2. desember gjøres det arbeid på strekningen Oslo S-Ski/Mysen-Ås. Her blir det også buss for tog i perioden arbeidene utføres.

ØB får opplyst av en busspendler mandag morgen ved 07-tiden at 906-bussen er kraftig forsinket og pendlere må smøre seg med tålmodighet i vinterkulda.

Sjekk NSB her

Kollektivt i hovedstaden

Skal du videre med trikk eller bane?

Sjekk om det gjelder din forbindelse her